Nur8690 Betuuuul 6. hafta da başladı. Gece yanıma kova alarak uyuyorum hala. Doktor ilaç verdi ama işe yaramadı
kubrakokcan Nur8690 prilam dr. Kullandınız mı ? Kullanmadıysanız doktorunuza danışın sorun görmezse eğer kullanın. O az da olsa rahatlatabilir 🤍
Melek0606 Adanisa ayni haftadayız mide bulantısı cok fazla bende hala kasık ağrısı çekiyorum kalp atışlarım cok fazla olmaya başladı ve beni cok terletiyo bu durum bian once geçsin isterim 🙏
Meryem19766 papatyasever34 benim kese göründü içinde bebek var dış gebelik değil 1. Gün 185 3. Gün 685
Mervefrt Seahammer Bana doktorum günde bir fincan içebileceğimi söylemişti. Ama tabi düşük tehlikesi taşıyanlar için geçerli değildir.
Irrlik Biz su an 10 haftalik olduk ve iki kez muayene de gordum keseyi ve minigi🙏🏼 Cok fazla belirtim yok, sadece aşırı halsizlik ve cok fazla uyku dışında☺️ Çok şükür
Kdk Eda2020 bende 4+4üm. Normalde iki gün önce gidecektim ama yorumlara göre erteledim. Yarın gideceğim inşallah güzel haberlere 🙏🏻
Seahammer Asil_Egem benim dr göremedi 3. Defa alttan başka dr la bakıp keseyi gördüler inş bişey olmaz
Eda2020 Seahammer bilimsel olarak kanıtlanmış birşey değil alttan bakmanın düşüğe sebep olduğu. İçini ferah tut hiç birşey olmaz Allahın izniyle
Fadime_56 Asil_Egem hayırlısı olsun benim de ikiz birinin kesesi gözüktü birinin gözükmedi daha doktor 10gun sonra çağırdı ocağın 4nde gitcem geç döllenme olmuş ınslalah diğerinin de gözükür
DUAMSIN Fadime_56 siz kaç haftalıksınız benimde değerden dolayı hoca ikiz olabilir dedi kese zamanı bakalım dedi baktı tek kese vardı
Simge_16 MervvvU bende yarın sabah gidicem veee doktorum bu sefer kalp atışını duyarız demişti inşallah duyarız ❤️🙏
Avgulsah59 Kdk benim de 25 aralıkta 220 idi bende henüz doktora gitmedim biraz zaman geçsin değerlerim artsın diye bekliyorum 🙃
Fadime_56 Beste0636 birinin kesesi gözüktü diğeri geç döllenme olmuş doktor öyle dedi altan baktı ocağın 4nde gitcem inşllah daha güzel haberler alirim