busracnbk gzhm1605 biz henüz keseyi de göremedik yarın gidicem inşallah kalp atışını da duyabilirim , haber vericem mutlaka 🙏🏼🙏🏼
Esrakynr EcrinEr doktorunuz prılam ılacını onermedımı acaba? Bende gece yatmadan ıkı tablet alıyorum cok rahatladım🙏🏻
busracnbk Asil_Egem evet normalmiş genellikle 5 hafta erken kabul edilir ama kişiden kişiye değişir dedi.
Skrye Miray0 bende hala var oluyor yani normalmiş korkma canim Allahın izniyle hic bisey olmaz bebislerimize😊
Birtane2307 Minesimsek12 Aynen canim dikkat ediyorum ama tum gun uzanamıyorum sıkılıyorum doktor dusuk riskin yok normal hayatina devam et dedi karin agrim icin bana progestan vermisti tsk ederm Allah hepimizin yardimcisi olsn
Asil_Egem Fadime_56 inşallah bende Perşembe gidicem ama yine gözükmez diye düşünüyorum 27 günlük olmuş olacak çünkü bebeğim
Yasellaaa Filizkoc 12+1 oldum bende de hala devam sürekli yatıyorum ama 6. Haftada ki değil o zaman çok kötüydüm 😒
Elif3534 bngs_irem bir hafta sonra gel dedi. Sanırım 5 haftalıkta yaklaşık 5 mm oluyormuş. Günde de 1 mm büyüyor diye okumuştum
semanurovz Nurhayat92 normal canım bende 6 haftalıkyım yerleşme aşamasında oluyormuş bende o zamanlar da korkuyordum normal birdeymiş adet sancısı gibi ağırlar
aslitellioglu_07 Zeliiiss benim de 7 hafta hiç bulantım yok acaba normal mi bilemiyorum sürekli kontrole gidiyorum doktor çok güzel diyor
Zeliiiss aslitellioglu_07 durum güzelse hiç kafanı yorma bence bulantı kötü bir sey bende bir iku gündür ağırlaştı
Beste0636 aslitellioglu_07 öğrendiğimde adetim 5 gün geçmişti 31 di ☺️Tam 1 hafta sonra 1880 çok yüksek geldi bana mutlu etti 😂
yuvamerve17 Busraozzz 4+6 şükür suanlık iyi , bundan 6 ay önce 12+5 deyken kalbinin durduğunu öğrendik kürtaj olmam gerekti. şimdi ki ni sağlıkla sorunsuz kucağımıza alırız insallah 🤲🏻