Kubra381 Busraozzz 6+4 mide bulantılarım başladı ama yine de çok şükür 🐣 keseyi gördük kalbinde atıyor dedi doktor cuma günü gittiğimizde 😊😊
Ebrulilena Merhaba uygulama haftayı doğru gösteriyor mu acaba deneyenler doktorda aynı haftayı mı söyledi
Busraaa11 eslemmesilaa Yaa ben 4+5 günlük akşam bir serce parmağı kadar bir kan geldi korktum bisey olnus mudur
gzhm1605 busracnbk Merhaba! Bende 6+2 haftalıgım henüz kalp atıslarını duyamadık cok meraktayım kalp atıslarını duyarsanız msj atarmısınız
Nursel725 gzhm1605 ben 6+ 4 te duydum ama geç duyarsanızda endişelenmeyin 8. Hatta 9. Hafta bile duyulan varmış
busracnbk gzhm1605 biz henüz keseyi de göremedik yarın gidicem inşallah kalp atışını da duyabilirim , haber vericem mutlaka 🙏🏼🙏🏼
FatmanurAyz gzhm1605 bende 6+5 deyım randevu gününü beklıyorum ınsallaj kalp atışını duyarız hbr verrım 🙏🏻🙏🏻
busracnbk gzhm1605 gzhm1605 canım şimdi doktordan çıktım keseyi gördük çok şükür ama kalp atışlarını henüz duyamadık malesef 6+3 üm ben de bugün , haftaya tekrar çağırdı 😍
Busraaa11 gzhm1605 niye böyle oldu sizce dah doktora randevu alamadim. Aile hekimine gözüküyorum o verir mi bana