Demetslt Kizlar 10 haftalık gebeyim agda yapacam da acaba herhangi bi zararı var mı? Dogum için uyariliyor rahim falan filan diye biseyler okudum da
sherlock_anne Demetslt bu ikinci hamileliğim. İlkindede bundada sordum doktor herhangi birşey olmaz göbeğine ve göğsüne yaptırma sadece dedi. 32+3 üm dün yine kendim yaptım bir sıkıntım olmadı iki gebeliğimdede 🙂
mercimeginanne Demetslt bnm tüp bebek ilk haftalarından beri düzenli gidiyorum kuaföre kendim yapmıyorum. Gebe oldugumu bildiği içinde dikkatli yapıyor. Son haftalarda daha rahat oluyor sürekli jilet elde gezmektense ağda en temizi bence
Busbushatun Demetslt uyarilmayi ilk defa duyuyorum dusuk tehlikem varken bile doktorum bana yaptirabilcegimi soylemisti hemde tup bebek oldugu halde ikinci gebeligim ayni devam ediyorumm ama kendim yapmiyorm kuaforde yaptiriyorum onlarda daha ozen gosteriyorlar
Demetslt sherlock_anne mercimeginanne Busbushatun ysfali06 Hayalim_s Mpy Derin2021 Tesekkur ederim 💙 Yapıyım öyleyse kontrole gidicem çünkü daha hic jilet değirmedim.
ysfali06 Demetslt valla ben ilk günden beri yapıyorum. Göbek deliğinin altından itibaren alıyorum her zaman. Hiç doktora sorma gereği duymadım 🤷♀️ ben Bi sorun yaşamadım ama siz yine de doktorunuza Bi danışın
Mpy Demetslt doktora böyle birşey sorma gereği hic duymadım gecen sene oğluma hamileyken her ay ağdaya gittim hic bise olmamıştı şuan koronadan dolayı korkudan gidemiyorum 10+6 yim
Derin2021 Kızlar ben yıllarca hamilelere ağda yaptm hiç bi sıkıntı olacağını sanmıyrm doktorun izin vermeme sebebi ne acaba
yusufbebekk447 Demetslt bence tüylerin kalınsa yapma .ama inceyse ve yapınca acı hissetmiyorsan çok yap .jiletle falan uğraşılmaz çok erken çıkıyor .