Elifaysu Annelerinannesi_61 kistten kaynaklı deil cnm stres kaynaklı stresi bıraktnmi Allah nasip ederse olur
NeFa Bfduam benim 5 sene önce kist patladı iç kanama geçirdim ölümden döndüm ondan snra kistlerim hiç eksik olmadı ve tüplerim falan kapalıydı ama çok şükür Rabbim isteyince nasip ediyo 🤲
Bfduam NeFa hayırlı olsun yavrunuz. Kapalı tüppe rağmen kalmanız gerçekten mucize gibi. Bi arkadaş dış gebelikle bir tüpü alındı, şimdi tek tüpü var, hamile kalır mıyım diye üzülüyor.
NeFa Bfduam yok kapalı tüple kalmadım ilaçlı rahim filmine girdim açıldı ama yinede yumurtalıklarım yeterince iyi değil Dedi doktorLar ama Allah o kadar büyük ki nasip ediyor işte 🤲
Bfduam NeFa rahim filml ile açmışlar ama açık olanda yumurtlama olmamış, belki o ay olmamıştır, illaki olur orda da inş.
Seymaa30 Annelerinannesi_61 hamilelik istiyorsan önce bir doktora git hamilelik düşünüyorum bir problem var mı yok mu diye hem muayene olmak istiyorum Hemde tahliller yaptırmak istiyorum de en iyi sonuç doktorun karar verir belki stresten olmuyordur belkide bilmediğin bir hastalığın vardır ama 5 ay evli olarakta bu kadar karalara bağlama naçizane fikrim ben 6 senelik evliyim olmuyor Allah’ın nasip edeceği bir zaman vardır biraz sabır
Sezeniniz Annelerinannesi_61 canım bir bucuk sene sağlık sebeblerinden ötürü hamile kalamadım en son Allah ne zaman nasip ederse doğru zamandır dedim sonrasında hamile olduğumu öğrendim 🙏 o yüzden Allah doğru zamanda nasip edecektir gönlünü ferah tut 🍀
Magnolina Annelerinannesi_61 her istediğimiz her zman olmaz Allah’tan hayırlısını dileyin ve stresi bırakın
Miiniik Annelerinannesi_61 yani daha yolun çok başındasın.. umarım en kısa sürede olur ama kiminin 2 kiminin 3 kiminin 10’yılda olmuyor.. ben mesela, sabretmesi öğreneceksin bu vesileyle, üzülme allah ne zaman ol derse o zaman olacak.
annee27 Annelerinannesi_61 dr gittinmi herseyine baktirdinmi belki bir sorun vardir. Kuzenimle 3 ay arayla evlendik ben basta 7 8 ay yapmadim sonrasinda 3 hamilelik gecirdim 1 tanesini kaybettim 5 aylik oglum var yeniden hamile oldugumu ogrendm ama kuzenim hic korunmamasina ragmen 2 yil sonra hamile kaldi tedavi gordu o sekilde hamile kaldi onda pko vardi mesela vucut alismaya calisiyordur belki yani bir nedeni vardi illaki hormon degerlerin nasil once bunlara baktirman gerek olmuyor demekle olmaz cnm bnm