BeyazPapatya Dileksunatrhn Düşükten sonra adetim 8 gün sürdü ve 33.gün adet oldum tekrar siz kaç haftalıktınız ?
Kubrq Dileksunatrhn ben 40 gün sonra oldum ama doktor ağrı ve kanma olmamasi gerek dedi bende oldu parça kalmis içerde ondan oluyormus geçmiş olsun canım sana
2prensessannesi Dileksunatrhn canim kac haftalik dusukyaptin eger cocugun azalari belli ise lohusa olmus oluyosunve 40 a kadar kanaman nirmal
Ruhilya Düşükten sonra 21 gün kanamam oldu 35. gün adet oldum 7 gün sürdü. O ay hamile kaldım canım çok şükür hiç üzülme hemen arkası gelir inşallah
2prensessannesi Dileksunatrhn o zaman 10 gunden sonrasi ozur kani olmus oluyor canim yani 10. Gun gusul alip namaza oruca devametmen gerekiyordu eger almadiysan gusul alip oruca namaza devam etmelisn
Dileksunatrhn Kubrq geçmiş olsun baktırdım parça yoktu bugün yeniden doktora gidicem 28 gün kanama gelmesi anormal geliyor benmi takıntılıyım bilmiyorum ama 28 gün fazla geldi
2prensessannesi Dileksunatrhn tibbi boyutunu bilemem canim ben fikih mevzusu olarak baktim🙂) dini acifan abdest gusul
MinikMucize Dileksunatrhn benim de senin gibi uzun sürdü doktorum d.kontrol hapı yazdı 2 ay kullandım bıraktıktan sonra 1 ay içinde hamile kaldim. Doktoruna danış derim.
Dileksunatrhn Kubrq 2 yumurtalığımda da kist varmış öyle dedi doktor öyleyse nasıl hamile kaldım şaşırıyorum baya da büyümüşler kistler
Dileksunatrhn MinikMucize doktora gittim her iki yumurtalığında da kist var dedi yarın kan vericem tedavi sonucunu söyliycek doktor şaşırdım iki yumurtalığımda da kist varsa nasıl hamile kaldım acaba ?