biranneden1 Kızlar ana kucağı kaç aya kadar kullanılıyor . Baby jörnün var 1900 küsur civarı . Ama çok uygun fiyata olanlar da varmış araştırınca gördüm . Sizce gerek var mı o kadar para vermeye . Nasıl bir şey almalıyım fikirlerinize ihtiyacım var 🌸
aras22-07 biranneden1 Ana kucağı puset aldım ben evdede kullanabilirim disardayken de. 109 lira şuan da civilde tavsiye ederim yakınlarımdan 3 kişi kullandı çokta memnunum kaldılar. 7. Aya kadar kullanılabiliyor. 13 kiloya kadar. Yeğenim 5 aylık annesi temizlik yaparken koyuyor içine güzelce duruyor oda. 1300 lira bence verilmez öyle şeylere şahsen ben vermem. 109 liraya aldım gayet de güzel ana kucagi pusetimiz
sue92 Bazı bebekler hiç sevmiyomuş ana kucağı🤷🏻♀️ Ben de o yüzden o kadar para vermek istemedim. Ben yemek iş yaparken güvenle tutabileceğim bir şey olsun yeter dedim. Joie dreamer aldım👍🏻
Feride34 E bebekte indirimde 100 tl ye ana kucagı bende düşünüyorum alsam mı almasam mı gerek varmı diye
Eylul58 6 aydan sonra kullanılmaz daha diye düşünüyorum 120 tl olanakrdan var ebebekte cok kaliteli degil ama ondan düşünüyorum