Merrvvee Doktorunuzla konuştuğunuzda eminim oda aynı cevabı verecektir. Ama doktor kontrolünde biz biraz evhamlı oluyoruz vekorku içinde oluyoruz o yüzden doktorun söylediğini eve geldiğimizde unuttuğumuz bile oluyor stresten. Benim şuan 30 haftalık 16 haftalıkken kanamam oldu. Düşük tehlikem vardı hastaneye yattım 4 gün kaldım hastanede. Doktorumla konuştuğumda bunu biz bilemeyiz derdi. Yani şöyle bebeğin anne rahmine tutunması gerekiyor birtanem. 🙏endişelenmeden stres yapmadan kendini yormadan biraz zamanın geçmesini bekle. Şöyle doktorunla da konus tabi. Sık sık perinatoloji doktorlarına bakının. Ama bir sure öyle oluyor. Doktorlar 9.ayina da gelsen bazen tehliken gecmeyebilir bazı gebeliklerde böyle olur diyor. Ama şöyle mesela vitamin ilaclarina kan ilacına ve beslenmenize, istirahat etmenize, ağırlık kaldırmamaya dikkat ettiğiniz sürece bir şey olmayacaktır bence🙏Yani yaşadığım şeylerden bahsediyorum. Ben bir hafta yattım evde sonra kalktım yemeğimi de yaptım temizligimi üstün körü yaptım bir süre. Kendime doktor oldum yani. Sonra da doktor kontrollerinde normalleşme ye girdik sukur. 🙏İnşallah sizde sağlıcakla alırsınız kucağınıza