Teacher-mom Kafama takıldı doktor benim Folat değerime bakmadı hamilelik öncesinde folbiol kullanıyordum 50mg yine onu yazdı kullanıyorum ama kafama takıldı doz aşımı varsa bunun neden olacağı hastalıklar var mıdır yoksa fazlasını vücut atıyor mu
ssnnmmm Teacher-mom fazlası vücuttan atılıyor diye biliyorum ama emin olmak içim sorun bi doktorunuza
mercimeginanne Teacher-mom vücut depolamıyor diğer vitaminleri depoladığı gibi idrarla atıyormuş. Bende vitaminimde ve kan ilacımın içinde var diye fazla gelmez mi diye sordum öyle söyledi doktorum
NilGrl Teacher-mom devletin karşıladığı folik asit dimi o ? Ben ilk onu aldım. Kendi doktorum hiç önermedi başka içmiştim. Daha fazla para verip almıştım.
Burcinisp88 Teacher-mom b ve c grubu vitaminler suda çözümdüğü için depolanmaz demişti doktorum. Ama keşke doktorlar şu değerlerimize bakma zahmetine girseler yinede
Teacher-mom NilGrl balla bilmiyorum devletin önerdiğimi iyisi varsa alırım ama işte doktorda mesaj yazabileceğim biri değil 😔doktor bakımından biraz şanssızım özel olduğu halde
NilGrl Teacher-mom sormayın benimki araştırma hastanesi. Bırak telefon alıp sormayı. Orda bile çok ilgilenemiyor adam. İyi bir doktor olduğu için bırakmam ama.
NilGrl Teacher-mom şimdi baktım da canım o devletin karşıladığı folik asit. İmkanın varsa başka al. Hem içinde balık yağı başka vitaminlerin olduğu folik asitler var. Onlara bak bir çok markası var. İçerikleri hemen hemen aynı. Eczacı sana mutlaka bir öneride bulunur.
Teacher-mom NilGrl evet bunu buradaki doktorla değilde memleketimdeki doktordan rica edeceğim zira buna bir şey sorulmuyor😃