Nnjwkwkl Kızlar rahim ağzı uzunluğu falan ile ilgili çok posta denk geliyorum bunu ölçüm ultasonds belli oluyor mu ben paranoyak oldum herkeste okuyunca alttan mi bakilmasi lazım bilgi veririmisiniz
Af_dmr Nnjwkwkl ultrasondan da belli oluyor vajinadan da. Doktorunuz bir sıkıntı görse söyler herşeye bakıp stres yapmayın bebisinizi etkilemeyin.
Nnjwkwkl Bireylulmasali yani doktor kontrole gidince ultrasondan anlıyor bı sorun olursami alttan yapıyor ne okusam kendime yoruyorum 😕
Bireylulmasali Nnjwkwkl ultrasonda bakıyor benim her gittiğimde doktorum Allah korusun bir sorun çıkarsa alttan muayene ediyordur içini ferah tut 🌸
Nnjwkwkl Bireylulmasali yani özelde hastanem cihazları falanda iyi okuyunca merak ettim dedim acaba doktorami söylemek.gerek
Nnjwkwkl Af_dmr ah onu kalbime anlatsam hep stres biraz geç oldu hep bı endişe burda ne okusam olumsuz beni.cok etkiliyor
Didem34 Nnjwkwkl gittiğinzde yine sorun karından bakıyor rahim ağzı uznlugum kac mm diye belkide bakıyor bi sorun görmediği icn söylemiyordur
Nnjwkwkl Smctn ha yok doktor birşey söylemedi gidince bayada bakar ultrsonla falan dedin acaba alttan bakilmasi mi laizm.bana demedi birşey sorarım bakiyormu diye ins hafya içi gidecegim