Didem34 Kızlar 25+2 yim bebegimm bugün sag tarafa toplandı orada takılıyor zaten bakınca belli oluyo sağ tarafı şiş sol taraf bos 😀 ama karnım sert falan degil herangi agrı yada kasılma türü bise yok ama bitarafa gecmesi normal mi öyle oluyor mu ?
Lina998820 Didem34 korkmana gerek yok benim de hep sağımda bazen delecek gibi oluyor hatta korkmana gerek yok mekanları o taraf 😂
Didem34 Bebislerimiz seninde mi biyere toplanıyor canm?😆 ya sağ tarafıma gecti orada takılıyor tek taraflı oluncada acıyor bazı sert hareketlerinde geriliyor icim gıcıklanıyor resmen elliyorm bazen rahatsz olurda ortaya gecer belki diye😂😂
Bebislerimiz Didem34 sola cok nadir gidiyor orfa pek sertlesme yok ama sag taraf sert hatta bazen etim bile aciyor
Didem34 Lina998820 Bebislerimiz tek olmadıgıma sevindm oh cok sükürr. 😂😆 bugün cnkü kahvaltı yaprken 3 kere sag tarafmda bir acı hissettm cok fenaydı sanki damarım koptu gibi 3 kere oldu bidaha olmadı bebis o tarafa geçti sonra. Simdi ortaladı gene takılıyor😂
DamlaArjen Kızlar bende 25 haftaliğim. Bebeğimi bugün kasigim da çok hisediyorum. Bide arada sertleşme oluyor. Böyle saniyelik sürüyor. Ağrım hiç yok. Endiselendim biraz. Sizin bebisler yukari çıkmış mi yoksa bizimkiyle ayni yerdemi.
Didem34 DamlaArjen canm degisiyoki bi bakıyorm yukarı tekmeliyor. bi bakıyorm kasklarımı tekmeliyorr haylaz🥲😂😂
DamlaArjen Didem34 Aynen… Bazen yukarda hisediyorum. Ama bugün sürekli kasigimdaydi bide arada toplaniyor orda endişe ettim.. 🥺