iey ervasultan23 güzel güzel çok şükür, en son şeker yüklemesini de geride bıraktık, artık sakince doğumu bekliyoruz sanırım :) sizin nasıl gidiyor?
Ftmm ervasultan23 28+1 haftalık olduk. Benım de sag gögsüm ün altında yanma oluyor. Cok sukur kızım var 12 aylık o biraz yoruyor
1Nihal ervasultan23 bacak ağrıları ile başım dertte bu aralar magnezyum içmeme rağmen onun dışında çok şükür iyiyiz😊
1mervetezer Mart başı görünüyor doğum.Mide ekşimesi oluyor özellikle akşamları yemekten sonra 😢Onun dışında eksikleri tamamlama savaşına devam yorucu oluyor ağırlaştıkça 😀
ervasultan23 Rehile Rehile benim de mide yanmam oluyor, bir de kasıklarım ağrımaya başladı artık iş yaptıkça. İnşallah bu kadarla atlatırız 😌
June Benim de mart başı kısmetse.. Birkaç gündür geçmeyen kasık ağrısı var ayaktayken, çekilme gibi bir his. Yatınca geçiyo gerçi ama sanki şu son üç günde üç hafta ilerledi gebelik ağırlığı 🙈
Eerrennn_ June Ay benimde kac haftadır okadar rahattımki aniden karın aertleşmeleri ile bogusuyorum gün icinde😫
Rehile ervasultan23 İnşAllah Ellerde uyuşmada varmı sizde benim kasıklarım ağrımıyi ama ellerim uyuşuyo ve bi halsizlik var bu gün Hicc
Rehile ervasultan23 Benim Hamilelikten önce insulin vardı yaptırmasam Rahat etmezdm diye yaptırdım yoksa yaptırma diyen coktu
iey ervasultan23 doktorunuzla ortak bir karar ise inş sıkıntı olmaz diyelim, vaktiniz geçmediyse de yine bir düşünün isterseniz. Benim şeker gibi bir riskim olmadığı halde ben yaptırmayı tercih ettim, gebelikte şeker çünkü gerçekten çok riskli.
ervasultan23 Kıyafet olarak tamamladım gibi eksikleri, aşırıya kaçmadan aldım ihtiyacım kadar. Yıkamadım ama henüz. Eşim tutuyor daha erken diye 😁 ama ben bir hafta içinde yıkamasını ütülemelisiniz yapıp çantamı da hazırlamayı düşünüyorum kısmetse
Rehile ervasultan23 Bencede ağrılaşmadan yapın bi gün bi gününü tutmuyo bebeğin çantası hazır kaldı beim çantam kıyafetler bitdi Nevresimdir havludur onnarı yıkadm oyuncaklar vs Bitmiyo be🤭
ervasultan23 Rehile hayır uyuşmam hiç olmadı şimdiye kadar. Halsizlik de bazı günler oluyor, değişiyor günden güne durumum. 29+4 benim tam olarak, sizin kaç ?
Mart2021annesi Mart 25 30 arası dedı doktorum bır aksılık olmazsa ıns suan ıcın bırsey alamadım malum yasak haftaıcı de fırsat olmadı kızımdan kalan battanıyeler falan var ama Kıyafetleri almam lazım bır kac parca Su haftaya kadar 4 kere kramp gırdı bacagıma cok fecı onu. Harııcbde kansızlık sorunum var bırde vajınamın ust kısmında gece donerken falan yatakta batma oluyır doktorum çatı agrııs normal dedı rabbım hayrlıca kurtarsın bütün hamıslerı
ervasultan23 Aliiimerve18 benim de 12 Mart gibi 😌 bakalım önce hangisi gelecek 😌 sağlıklı olsunlar inşallah da biz bekleriz