mry_mst Doğum yapan tecrübeli anneler önerdiğiniz bir emzik markası var mı Benim gibi acemi anneler siz hangi marka almayı düşünüyosunuz 😊
Eminegulll mry_mst benim ikinci hamileliğim canım ilk kızımda avent almıştım hiç sıkıntı yaşamadık. Şimdi ikinci bebeğim içinde aynısını aldım kesinlikle öneririm 🦋
senaack Tugceasel_ herhangi birini mi aldınız bende ondan Alcam ama ucunun dokusunu neye göre alıyoruz
Tuba18 Direk pahalı bir Emzik almayın ne olur ne olmaz diye yengem yeğenime her türlü emziği denedi o kadar para verdi abin hastahane kantininde çalışıyor demiş birde bunu deneyelim çocuk sadece onu tuttu diğerlerini almadı
berus mry_mst 3 tane değişik markalarda aldim. Ne olur ne olmaz diye. Biri philips avent wee baby diğerini hatırlamıyorum
sue92 Philips avent ultra air aldım. Emzik kullanma taraftarı değilim ama bulunsun istedim. Bebeklerin tutma oranı yüksekmiş ve emzikler de çok hafif cidden.
mry_mst sue92 sen bilirsin tabi ki ama bence emziğe alıştırmak daha iyi hem uyuturken hem gün içinde hep öyle tavsiye ediyolar çünkü
Deletedmom27 mry_mst evet biberon seti de çok iyi tavsiye ederim..kızım ilk onla başladı alışınca başka emziğe geçmedik..kaliteli gerçekten su almıyo içine ve deforme olmadı hiç aylardır kullanıyoruz..
Srnysl mry_mst geçen haftalarda b indiriminden wee baby aldım valla umarım bebeğim tutar tutmazsa başka deneyeceğiz mecbur
FatRam_1703 mry_mst Ablam kullandı çok memnun bende öyle Alicam Philips Avent yanlış hatırlamıyorsam.🤗