Meryem3454 Cuma günü doktora gittik bebeği ve kalp atışını gördük ama dün akşam kahverengi akıntı gelmeye başladı ve hala devam ediyor biraz belim ağrıyor kasıklarıma arada hafif bir ağrı giriyor bu normal mi
Birtane2307 Meryem3454 normal bende 7 haftaligim lekem var ara sira doktor dedi kesenin etrafinda leke kan yok yerlesme lekesidir dedi progestan kullaniyorum
merveklyc Meryem3454 Bu haftalarda olan kanamalara düşük tehdidi diyorlar.Ben de yaşadım ara ara iğne kullandım ve fitil kullanıyorum önlem amaçlı.Acile gidip bir görünün bence ilaç iğne verirler kanamayı kesmek için inşallah önemli bişey değildir.🌸🙏
Dilara1503 Meryem3454 kanamanın hiçbiri normal kabul edilmez o yüzden doktora gidin mutlaka bekleyin muhtemelen progestan başlayacaktır düzelir Allah’ın izniyle geçmiş olsun
-Berna- Meryem3454 bendede aynısı oldu canım doktora gittim yerleşme kanaması dedi normal dedi progestan başlattı ama endişelenme bence içini ferah tut
Mom8899 Bende de 6. hafta da oldu. Kanama alanı olduğu ortaya çıktı, Progestan kullanıyorum. Ve iyi ki de gitmişim diyorum. Korkutmak istemem ama bence acile gitmelisiniz, eğer bi sorun varsa erken müdahale edilir. Geçmiş olsun.
Aud28 Meryem3454 5. haftada başladı benim kahverengi falan da değil açık pembe bazen kırmızı geldi doktora gittim kese de rahimde kanama görmedi progestan başlattı 200mg günde 2defa fitil olarak 7.haftadayım bazen hiç gelmiyor bazen pembemsi akıntı şeklinde ama oldukça azaldı kendimi yormamaya çalışıyorum bu şekilde bebeğimi gördüm kalbini de dinledim cuma günü şimdilik bir sıkıntı yok çok şükür inşllah hiçbirimizde yoktur ve olmaz ama doktora görünün bence içiniz daha rahat edecektir 🥰