Edizinannesii ESMAARAS o zaman şüphe ediyorsan eczanelerde sızıntı olup olmadığına dair emin olman için günlük pedler var eğer sızıntı varsa pedin rengi değişir aklinda soru işareti kalmasın onlardan al
neslihann87 ESMAARAS bende sızıntı şeklinde geldi o yüzden anlayamadım çamaşırım son haftalarda hiç kuru kalmıyodu sürekli ıslak oluyodu kontrole gittiğimde suyum azalmış doğuma alınmıştum böyle bi şüpheniz olursa gidin beklemeden
Cemrenur ESMAARAS benim suyum gelerek doğumum oldu ve anlamaman imkansız canım. Tutamıyorsun ve ılık ılık sürekli olarak akıyor. Yani eğer şüphelendiğin bi durum olursa devamının gelip gelmedigine bak. Çünkü su gelirse kesinlikle devam ediyor ve gelirken tutamıyorsun asla
neslihann87 Af_dmr evet aynen ilk hamileliğimde ne sızıntı ne birden hiç suyum nişanım gelmeden sancımla doğum yaptım ikincide deneyim olmadığı için anlayamadım azar azar gelmiş ama ben iltihap falandır diye düşündüm meğer suyummuş
Minik2829 Edizinannesii 38+3 haftaligim.2 gündur hareketlerde azalma var.bende biraz korktum ama yeri daraldiğı için diye düsunuyorum.ama inşallah gelir😊🙏
Edizinannesii Minik2829 38+5 te suyum geldi 38+6 da doğdu 😂 önceki 2 gün hareketler çok azdı ağladım hatta bisey mi oldu diye akşamına suyum geldi 🤦♀️
neslihann87 ESMAARAS çoğalırsa yada aniden gelirse beklemeden git canım şimdilik bi sorun yokmuş rahat ol
Minik2829 Edizinannesii Bende çok korktum ama arada hissettim o rahatlatti beni Ayyyy inşallah😀oğluşum gelsin.10 gune gelmezse suni vericekler🙈
Aysima288 ESMAARAS canm sznti seklindede olabilir doktrnla gorus mutlaka bu gbi durumlarda benm suyum felaket gelmisti gece uyurken uykumdan uyandim yani o derece
S-U Bende hep camasirim ıslak görüyorum ama her muayenede doktor bakıp suyun çok iyi diyor , yine de insan düşünüyorum elinde olmadan , 37.yim bugün umarım bir aksilik yaşamadan dogururum zaten sezeryan bekliyorum 10 gün kaldı 👶🏻
S-U ESMAARAS evet nedense spinal sezeryandan hiç korkum yok :) yakın arkadaşlarımın hepsi benden bir ay önce beş ay önce ve sekiz ay önce olmak üzere tam üç ayrı kişi üçüde sezeryan yaptı hiç zorluklarini görmedim , zaten basurdan dolayı doktorum sezeryan önerdi , benimde işime geldi ben aksine normal doğumdan korkuyorum🤭