Edahamdi123 Kızlarrrr güzel anneler hamilelik de balık ya da ton balığı yememiz de sakınca varmidır sizce yiyen ya da bilen arkadaşlar bilgi verebilir mi 😍
Dlngnz Edahamdi123 ben hafta iki gün yarım kilo hamsi bi oturuşta yiyorum🙊 ama ton balığı bilmiyorum canım
Purpura26 Edahamdi123 Ton balığı yenmiyor diye biliyorum ama yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltir. Balık yiyebilirsin güvenilir taze olduğunu bildiğin yerden al vitamin olur 😙
Heyecandorukta Edahamdi123 Balık zaten doktorun mutlaka haftada en az iki defa tüketilmesi gerekiyor dediği bişey. Ton balığı konserve olduğu için diğer hazır konserveler gibi o da önerilmiyor hamilelikte 🐥
Sed22-09 Edahamdi123 doktorlar özellikle hafta iki defa balık yememiz gerektiğini söylüyor canım yani sakıncası yok ama ton balığı hakkında fikrim yok tabi onu doktoruna danış istersen
esraizmirli Edahamdi123 ton balığında çinko oranı yüksek galiba canım o yüzden tavsiye edilmiyor midyede öyle diğer balıkları yiyebilirsin ☺️
ratatosk Edahamdi123 ton balığı konserve olduğu için önermedi Dr um. Ama bir kaç balık çeşidi (nette var isimleri şimdi hatırlamıyorum) dışında oldukça sağlıklı balık tüketmek.
058elf Edahamdi123 balık tabiki yiyebilirsn haftada iki kez öneriliyo ama ton balığı konserve olduğu için yemesen daha iyi olur ☺️
Basakgul Edahamdi123 civa oranı yüksek balıklar tavsiye edilmiyor.Ton balığı da öyle örneğin çupra bunları yememelisi.somon hamsi bunlari yiyorum ben
NefesDeniz Edahamdi123 Tabiki yiyebilirsiniz haftada 2 kere balık bizlerin olmazsa olmazı muhakkak tüketin😋 Ben doktoruma ton balığını sordum haftada 2 yi geçmeyecek şekilde tabiki ye dedi çokta severim
ozi52 Edahamdi123 Ben somon yiyorum besleyicilik yönünden hem yüksek hem de folik asit yönünden de zenginmiş. Ayrıca hamsi, mezgit, alabalık da favorilerim 😅😅😅😅