BrcHmt Merhaba arkadaşlar. 22+2 yiz 👦🏼 Alttan muayene ne zaman yapılıyor? Bir de bundan sonra ne gibi testler var? Tecrübe eden anneleri bekliyorum 🤰🏻
Pinar-nehir BrcHmt 35 veya 36 haftada yapılıyo tam hatırlıymadım sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah 🙏
Hyry9004 BrcHmt bir sıkıntı olmadiktan sonra 36 veya diğer haftalarda yapıyorlar ama doktordan doktora değişebilir.
minnakmina BrcHmt ilk nst ve alttan muayene 32. Haftada oldu suyum az oldugu için doktor erken yaptı yoksa 36. Haftada yapılıyor demişti bana
bilgs15 BrcHmt bende detaylı ultrasona gideceğim salı günü , bazı durumlarda alttan bakılıyor deniliyor ne derece doğru alttan ultrason mu yapılacak yani bilginiz var mı ?
Mucizemm02 BrcHmt o değişiyor canım kimisi 35 haftalıkken başlıyor,ben ilk kızımda 37.haftada başlamıştım mesela..
S-r-p Benim doktorum hiç yapmıyor bazıları doğum başladığında o an vücudun izin veriyor mu ona göre bakmayı tercih ediyo ama benim bebiş 33 te gelmeye çalıştı o zaman baktılar açılma var mı diye bi kaç kere
BrcHmt bilgs15 detaylı olduk biz geçen hafta. Normal ultrason gibi göbüşten bakıyor doktor. Ben perinatoloğa gittim. Öyle alttan bakılma falan olmadı
bilgs15 Busrans alttan olmaz inşallah daha 20 haftalık erken dönemde zorunlu kalmadıkça pek önerilmiyor ya korkuyorum
Busrans Olmaz merak etme detayli ultroson alttan bakilmaz alttam bakalim derslerse baska goruntuleme merkezine git zaten kendi doktorun bakmio goruntuleme merkezine yonlendiriyorlar