sevdam_21 Kızlar sizce bebek için alınan bütün kıyafetler kıyanmalı yoksa 0-3 aylıklar tek mı yıkıyım çok kararsızım kullanacağım batanıyelerı sadece yıkıcam ona karar verdim
zynb_ozkn sevdam_21 bence aşırı büyük olanlar dışında hepsini yıkayım ütüleyin dolabında hazır bulunsun derim ben yinede sizin tercihiniz🥰
annepanda sevdam_21 ben herseyi yıkadım. Daha 24 haftaliğız ama öyle aldığim gibi kaldıramazdim. Gerekirse bir daha yikarim. Uzerinde tozu pisi kalmasin. Yorganlari battaniyeleri mevresim zıbin ağız bezi hepsii…
Cemrreedemirci sevdam_21 beyazlar ve renkliler diye ayırın eğer az parçaysa büyüklerden bi kaç parça takviye yapın, elde yıkamaya atın öyle yüksek programlara gerek yok, ömrü ee uzun olur kıyafetin. 3 5 aylık diye ayırmayın ben dediğim gibi yaptım. Eldiven ve çoraplara dikkat edin yıkama torbalarına koyun makinanın içine kaçma ihtimalleri var.
Hyry9004 sevdam_21 bence hepsini yıka ütüle aylarına göre yerleştir senin için kolay olsun bebek doğunca yapmak zor olur.
sevdam_21 annepanda Aslında iyi yapmışsınız anca alışveriş bitti bizim pandemi yasaklar falan iyi günlerde kullanın
Cemrreedemirci Kdrytl yoksa torban yıkama topları var o da yoksa eşinin temiz çorabının içine koy ağzına düğüm at o şekilde yıka. Denk gelince alırsın. Marketlerde mutlaka vardır.
Kdrytl Cemrreedemirci bizde 30 haftalığız bu hafta ici yıkayim artik diyordum tamamdır çok teşekkürler gene bir baksın eşim markete😊
momteacher sevdam_21 0-3 ve 3-6ları açık renkliler, koyu renkliler die ayırdım yıkadım, battaniyeleri ayrı yıkadım, bi posta da içi elyaflı olan kundak,alt açma tarzı şeyleri yıkadım, sadece 0-3leri ütülüycem, bide penye battaniyeleri