CansuOgulmus Hamileliğimin 6. Haftasondayım henüz fakar aşırı derecede sırt ve bel ağrılarım yaşıyorum. Aynı ağrıları bu haftalarda yaşayanlar var mıı?
deletedmom592 CansuOgulmus canim bende 7. Haftadayim benimde ayakta cok kalinca cok is yapinca agriyor hamile kalmadan oncede vardi bel ve sirt agrim tabi hamilelikle ne kadar ilgisi vardir bilmiyorum ama tedirgin oluyor insan yinede
Nurten CansuOgulmus ben hamile olduğumu aşırı sırt ağrısı ile öğrendim 23 haftalığım akşamları özellikle sırtım çok ağrıyor doğuma kadarda böyle gidicek sanırım 😒🤷♀️
Sedayznn Yorulduysan fln olabilir bende olmadı ama sende de olmayacak demk değil her kadın bu süreci farklı atlatır b
CansuOgulmus deletedmom592 deletedmom592 Valla inan ben de tedirgin oldum canım neden oluyo acaba diye 😔
CansuDemir Benimde o haftalarda belim sırtım çok ağrıyordu sanki üşütmüş adet olcakmış gibi Şimdi 16 haftadayım, bel sırt geçti. 2-3 haftadır bacaklarım başım kasıklarım ara ara ağrıyor.
CansuOgulmus CansuDemir Aa öyle miii? İnan benim de sanki belim sırtım kopucak gidi ağrıyor çok fena 😔