Tugce1803 hulya_1919 Benim sütüm hemen geldi çok şükür🙏🏻Hastane için gerekli değil ama ev için gerekiyor canım
Mrs40 Tugce1803 ah ah gözlerin aydın kuzum çok duygulandım çoook uzun zamandır tanıyorum başka hesabımda vardı uzun süre bebek bekledik ikimizde rabbim nasip etti çok şükür.. Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin inşallahhh 😍❤️🥰😘😘
Rabia30-Adem Tugce1803 maşallah canım Rabbim size bağışlasın inşallah hayırlı uğurlu olsun inşallah 🌸🤲🥰
Tugce1803 hulya_1919 ay çok değişik😍Kendi acımı unutup onu doyurmak oldu ilk işim☺️Kimse için ağlayamayan ben oğlumun topuk kanı alınırken çok ağladım hemde oğlum hiç ağlamamıştı🥺Annelik çok güzel ve çok özel, onsuz eksikmişim sanki🥰
Neslihan1903 Tugce1803 aynen öyle besleniyorum şu an hatta sütü daha fazla içiyorum zayıf olacak diye korkuyorum sadece bebeğime yarayacak şeyler yiyorum 🤗 çok teşekkür ederim ☺️
Mom0101 symslmz bnm taa kaç hafta önce 45 falandi 20 li haftada önemsemedi doktor pek. 30 oldum baktırmadim da daha
insan_insan Tugce1803 ayy hayırlı uğurlu olsun sağlıkla huzurla büyütün dün aklıma gelmişti Tuğçe nerelerde diye sizinle günlerimiz yakındı 🙊 Ocak beklerken Aralık olmuş🌺🌺