Nur34can 35+6 haftalığım vajina kısmındaki kemiğim ağrıyor ve yürümekte zorlanıyorum sizce neden olabilir bu durum 🙏
Rojda24 Nur34can bende 32 yim alın bende de o kadar sabah zor uyandım ağrısından hareket halinde hep bi ağrı oluyo 🤷♀️
Mavi46 Nur34can pelvis ağrısı canım hem bebek baskı yapıyor hemde vücudun kendini doğuma hazırlıyor ondan dolayı genişliyor gevşiyor kemikler bacak aranıza yastık koyarak uyuyun rahatlatıyor az da olsa😊😊
Senemunlu Nur34can doguma hazirlik yapiyor ve kemige dayaniyor o yuzden. Benm ilk gebeligimde de oyle oluyordu sanki doguruckmis gibi oluyodum
Sahika8989 Bebegin ya basi orada yada ayagi oradadir benimde oyle 32 bitiyo inan catlicak gibi sunnetliler gibi geziyor kasiklarima kadar agriyor batiyor normalmis
Sahika8989 Nur34can bebegim bende bilmiyorum inan caresini bulursan yada doktora gidersen bana da caresini soyle kuzumm hic gecmiyor dun iyiydi gene basladj bugun mahvetti beni
Nur34can Sahika8989 tamam bugünlerde gidicem inş ellerim de aynı şekilde uyuşuyor gitmem lazım 28 den beri gitmiyorum 36 oldum
Nur34can Sahika8989 hastaneye geldim Doğuma yakın oluyormuş normalmiş dedi doktor şuan hastaneden yazıyorum