Didoo9 7 haftalık hamileyim çok hafif kahverengi leke geldiği için doktora gittim daha önce gittiğimde kalp atışı normalken bu gidişimde kalp atılı biraz zayıf çıktı böyle bir durum yaşayan ve sonra düzelen oldu mu?
irorkay Mega123 bana bir tane iğne verdi onu yaptırdım ondan beri bir şey gelmedi daha. Didoo9 size verdi mi
MerveBostann Didoo9 benimde basima geldi maalesef doktor iyi dese de oncekiler gibi degildi kalp atisi zayifti
irorkay Aynı durum benim başıma geldi burada bekleyeyim. Doktor bir sorun olmadığını söyledi ama yine de insanın içi rahat etmiyor
irorkay Didoo9 ona bakmadım doktor her şey yolunda deyince. Ultrason kağıdında da yoktu maalesef. Normal kağıt verdi.
Mega123 Herhangi bir ilaç verdi mi. İnşallah bir sorun olmaz rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah 🤲🏻
Didoo9 irorkay evet bana da verdi onu ilk gün yaptırdım ayrıca kan sulandırıcı iğne de verdi onu da her gün kendim yapıyorum lekelenme yok ama bebeğin kalp atışından endişe ediyorum
MerveBostann Didoo9 tesekkurler henuz yeni gittim suan 10+2 haftaligiz 4 gun once gittim. 3 hafta sonraya randevu verdi ama icim hic rahat degil
Didoo9 MerveBostann çok uzak zamana atmış demek ki endişelenecek bir şey yok canım. Beni bi hafta sonra yine çağırdı