Zeynep_cekim 38+6 haftalık hamileyim bi kaç gündür nişanım geliyor parça parça bugünde mide bulantısı ile beraber kusma gerçekleşti başına gelen böyle bişey yaşayan var mı ikinci gebeliğim ama böyle bişey gelmemişti başıma ?
Ocakannesii Zeynep_cekim Bende 38. Haftamdayım post açıcaktım şimdi normalde mide bulantım olmazdı bugün başladı yanmada oluyor midemde anlayamadım gitti
HavvaK Zeynep_cekim doğum habercisi olabilir. Benim ilk doğumumda sancılar başladığında kusma da başlamıştı ve sürekli kusmuştum 🤭
minikos Bende 38+6yım sabahten beri nişanım geliyo ara ara ve aşırı halsizlik başladı elim ayağım uyuştu resmen sizde de böyle oluyo mu ya enerjim bitti sanki
Zeynep_cekim Ocakannesii yanmadan ziyade bana bugün kramp girdi bulantı ile dobra kusunca bi rahatlama geldi duşa falan girdim kasıklarım da da sancı var
Bustahirler Mide bulantısı ishal bunlarda doğum başlangıcıdır kızlar. Gözünüz Aydın artık akşam sabah bekleyin bebişleri
Zeynep_cekim Ygmr15 bende hiç anlamadım sabah kahvaltıdan sonra ilk kez yaşadım kime söylediysem bugün yarın Doğum olur dediler