karanim24 5 buçuk aylık hamileyim cinsiyeti öğrendiğimden beri hoşuma giden hangi bebek kıyafetini görsem istisnasız almak için deliriyorum durduramıyorum kendimi😀☹️☹️ Nolacak böyle 😁
glnzem karanim24 nolacak ben sana söyleyim çoğunu giydiremeden çocuk büyüyecek sende aldıklarında kalacaksın 😂😂😂
Kdg karanim24 ben tutamayıp kendimi aliyorum üstelik sadece yenidoğan kıyafetleri falanda değil bildiğiniz iki üç yaşında giyebileceği kıyafetler de aliyorum çok beğeniyorum ne yapayım 🙄
Sibelglgakn karanim24 ayyyyyy bende çok bisi almamaya rağmen. Bi yere gitsem 2 3 parca bisi alsam kaynanam ala ala bitiremediniz diyor ne kadar iticiiiiiii igrenccc !!!!!
Eylul58 karanim24 Bende öyle sürekli sitelerde gezip sepete ekliyom sonra geri cikariyom 😂 Bayağı aldık çünkü şimdilik, gerisini kismetse doğunca boyuna kilosuna göre alırım diyorum
Minikkus2021 karanim24 Çok abarti şeyler alma canim zaten giydiremiyosun hemen büyuyolar.Birde bebeğin boyu kilosu fln gelişimi nasil olacak bilmediğinden şimdi fazladan almak saçma oluyo.
Epifenomen karanim24 ben de beğendiklerimi elimdekilerin bedenine baka baka almıştım. Her dönemden 5 takım geçirmemeye çalıştım öyle 1.5 yaşa kadar kıyafet var elimde :) almak istiyorsanız alın ama aynı beden almayın :)