Smm12efe- Kızlar 10. Haftama girdim. Uyurken sürekli yüzüstü yatıyorum. Karnımın üstüne ve vicdan azabı çekiyorum açıkcası sanki bebeğimin üstüne yatmış gibi. Bunun bi zararı olur mu ? Sırt ve bel ağrım aşırı çok maalesef yüzüstü yatınca biraz rahatlıyorum.
Dnzz888 Smm12efe- bu haftalarda herhangi bir zararının olmadığını biliyorum ama doktorunuza danışın en doğru cevabı o verecektir🍀
ssnnmmm Smm12efe- 20.haftaya kadar istediğin gibi yatabilirsin sonra isteyende yatamıyorsun zaten endişe etme
glnzem Smm12efe- uyuyabildiğin kadar uyu belli bir süre sonra istesen de yüz üstü uyuyamayacaksın zaten 😁
Smm12efe- ssnnmmm teşekkür ederim canım o zamanları görebiliriz inşallah hayırlısı ile. Gerekirse yatmam ne yapayım 😀
Dnzz888 Smm12efe- olabilir normaldir canım endişeler içinde gidiyoruz her defasında aklımımzdan çıkıyor bazı şeyler.Not al soracağın şeyleri ben de unutuyorum sonra eve gelince mesaj atıp soruyorum:) Böyle bir imkanın varsa bunu da deneyebilirsin sevgiler🍀😘
svdmm16 Ben de hep yüzüstü yatardm hatta başka türlü imkanı yok uyuyamazdım hamileliğimi öğrendiğim günden beri sağa yada sola yatıyorum bebeği ezecekmişim gibi geliyor 😂😂😂 yüzüstü yatmak çok zararlıymış yavaş yavaş alıştır kendini 😊
Smm12efe- svdmm16 bende başka türlü yatamıyorum ki canım kesinlikle uyuyamam. Zaten yatağa yattıktan sonra sürekli sağ sol dönüp duruyorum 🥴
Smm12efe- Alinamoms evet dün ona rastladım düşünmüyor değilim ama gerçekten rahatmı onu da merak ediyorum 🙂
Alinamoms Smm12efe- ben alıpta memnun kalmayan görmedim. Bende alıcam hatta biraz daha karnımın büyümesini bekliyorum 😊 50 lira civarı ve baktım netten çok tatlış bişey. Özellikle sırt ve yüz üstü yatmaları kesinlikle engelliyormuş. Bende yüz üstü dönüyorum doktor bebeğe oksijen gitmesini engelleyebilir sağ ve sol yat dedi ama psikolojik mi bilmiyorum ne zaman uyansam yüz üstü halde kalkıyorum ve korkuyorum bu korkuyu yaşamaktansa bunu alıp denicem🤦🏻♀️
E-v-A101 Smm12efe- canım tadını çıkara çıkara yüz üstü uyuyabilirsin Hiçbirşekilde olmaz. Araştırdığında ya da doktoruna sorduğunda da aynı şeyi söyleyeceklerdir. Karnın çıkmaya başladığında hissedersin zaten o zaman ister istemez yan ya da şort üstü yatacaksınız şimdi tadını çıkar valla 😁
Kbra007 16.haftaya kadar istediğim şekilde uyudum sonra rahatsız olmaya başladım karnımda baskı hissettim çıkmaya başladı hamile yastığı aldım sol tarafa dönerek onla yatıyorum ☺️
Smm12efe- Alinamoms bende baktım fiyatlarına evet bayağı uygun kesinlikle bende sipariş vericem karnımın büyümesini beklemeden kullanmaya başlarım 🥰
Kbra007 Alinamoms memnunum şu an ama ilk geldiğinde içi boş gibi geldi elyaf doldurttum terzide daha rahat hissettim☺️