Elifatly Kızlar ocakta transferim var henüz doktorumla konuşmadım ama kesinlikle ona da soracam öyle karar verecem. Sizce transferden sonra duş alınmalı mı yoksa sakıncalı mı
mercimeginanne Elifatly ilk gün duş önerilmiyor cnm bana duş alma demişti hemşireler. 36 saat sonra falan almıştım duş
Kimkibu Elifatly belli bir süre duş almaya müsaade etmiyorlar.. ama bi şehvet duymadığınız için transfer yapılırken sonuc olarak saglıkla alakalı bir durum alırsınız yine ama acelesi oldugunu düşünmüyorum.
Sed22-09 Elifatly transferden sonra 3 gün duş alınmaması gerekiyor birde 3 den sonrada duş alsan bile aşırısı sıcak su ile değilde ılık suyla duş alınmanız tavsiye ediliyor ben öyle yapmıştım canım
dugmeninannesiii Elifatly canım ilk gün duş yok zaten. Ben ne olur ne olmaz die 3 gün yıkanmamıştım. Normal muayene olunca gusül gerekmediği gibi bundada gerekmez bence. Çünkü orgazm olmuyosun.
Alwayshope Elifatly ben tüp bebek transfer sonrası üç gün duş almadım aldığımda da gusül aldım içim rahat etsin diye çok araştırdım gerek yok deniliyor ama ben yine de aldım
ratatosk Elifatly ilk 2 gün duş almak yasaktı benim. Sonrasında da ılık suyla ayakta duş al sıcak su ile banyo keyfi yapma demişti
ratatosk Elifatly temiz hissetmeye yetecek ama keyif yapma boyutuna geçmeyecek bir süre 10 15 dk diyebiliriz evet🤗
Deletedmom5 Elifatly 3 gün snra duş aldım hemende alınabiliyormuş vereceği kağıtta da yazıyor ama ben beklemek istedim