Cemrreedemirci Ayhilal birazdan kalkıp ufak ufak hazırlayacağım. Öyle makyaj malzemeleri düzleştiriciler 4 5 tane hastane çıkışlar vs koymayacağım. Mama da koymayacağım sütüm gelmezse eşime aldırırım. Tatile gider gibi hazırlanmaya gerek yok bence
Astadavistabeybi Ayhilal ben şahsen bunları hazırladım mama almadım ekstra çay almadık çok acıkan biriyim diye çikolata falan eklerim Zaten bir gece kalacağız bende abartmak istemedim Anne için 2 pijama 2 çorap 3 iç çamaşırı alt 1 tane emzirme atleti 1 tane emzirme sütyeni Depent Islak mendil Diş fırçası + makyaj malzemeleri Göğüs pedi +göğüs ucu kremi 1 tane şal baya kalın Terlik +havlu Kirliler için çöp poşeti Bebek için 10 şu hastane çıkışı 2 uzun kollu tulum 2 zıbın+patikli pijama 15 tane bebek bezi 2 eldiven 2 çorap 1 patik Islak mendil Alt temizleme pamuğu Alt değiştirme örtüsü bezi 1 müslin 1 battaniye 1 emzirme önlüğü 1 emzik + biberon
aezgi Ayhilal söyıe söyliyim ilk gün sadece depent petle ve atletle durdum yürüyüs yaparken de sabahlık giydimm geri kalan hersey gereksiz bence bi takım pijama yeterli oluyor ben cok terlemiştim cünkü hicbirsey giyemiyodum 😊 bebek icin 3 tane takım aldım yetersiz oldu kıyafet bolca almak lazımmm
__zulalguzell16 Ayhilal 1 hafta önce doğum yaptım bende araştırıp öyle doldurdum valizi fakat çık fazla gereksiz olduğunu gördüm 2 adet gecelik aldım önden en az 4 düğmesi olsun yoksa emzirirken zor oluyor biri doğumda giydim zaten cok kanama olduğu için kirleniyor sonra da 2. Yi giydim zaten içine sutyen vs. Giymiyorsun Mutlaka 2 paket depent al Hastane için terlik 2 çorap Bebek içinde 10 adet bez 3 adet zıbın 3 adet alt zıbın 3 adet tulum Islak mendil Mutlaka eldiven ve şapkası Battaniye etek bezi Diş fırçası macunu Göğüs ucu kremi Göğüs pedi(hastanede lazım olmadı evde lazım oluyor) Hatta imkânın varsa e bebekten baby mom markasının göğüs için gümüş kapaklarından aldım çok faydasını görüyorum lansinoh göğüs ucu kremini sürüyorum emzirdikten sonra üstünede kapakları koyuyorum yara olmuyor Ayrıca eve geldiğinde rahat emzirebilmek için önden düğmeli pijama takımı aldım ben 2 adet
Ayhilal Cemrreedemirci alışverişe çıkacağız bebeğime de o yüzden sordum listesine baktım her internet sayfasında farklı şeyler yazıyor ondan merak ediyorum hepsi gerçekten gerekli mi
Cemrreedemirci Ayhilal kesinlikle liste yapıp çık mağazaya girince bi şaşırıyorsun neyden kaç tane aldığın karışıyor ve virüs nedeniyle insan biraz da acele ediyor. Listen olursa görevli kızla hızlıca halleder çıkarsın
Pembe-mavi __zulalguzell16 gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün. Bizde 33 haftalık olduk. Ne zaman hazırladınız çantayı? Bir de doğumda bizim götürdüğümüz gecelik mi giyiliyo? Ben 1 tane gecelik 1 tane pijama aldım. 2 takım da normal pijama var. Az mı gelir? Daha doğum şekli de belli değil.
Pembe-mavi Ayhilal bizde bugün 33 haftalık olduk. Eşyalarını ütüleyip dolaba kaldırdım. Çanta ne zaman hazırlanmalıdır?
momteacher Pembe-mavi 1pijama 1gecelik yeterli bence, ben 32.haftamdayım, artık hazırlamaya başladım, hemen 1günde bitmiyor ağırlaştığım için çok bel ağrım oluyor, yavaş yavaş iyi hissettiğimde yapıyorum
__zulalguzell16 Pembe-mavi çok tesekkür ederim ben 32. Haftamda hazırlamıştım ne olur ne olmaz diye evet hastanede sizin götürdüğünüz geceliği giydiriyorlar pijama takımı bende koymuştum fakat giymedim 2 tane elbise tarzı gecelik koydum çok rahat oldu bana yetti de pijama takımı şu yönden zor olur kanaman oldugu için ben depentin kilot bezlerini kullandım çok da rahat ettim altında pijama olursa her peşini değiştirirken altını komple soyunman gerekecek oda çok zor olur en güzeli o yüzden gecelik ama onuda dediğim gibi en az 4 düğmesi olsun önünde daha rahat emziriliyor
Pembe-mavi momteacher teşekkür ederim. Bende koku oluşur mu diye beklemek istedim. Haftaya kontrol var sonrasında başlarım diye düşünüyordum
Pembe-mavi __zulalguzell16 çok teşekkür ederim. Depend aldım. Gecelik 2 yandan 4er düğmeli. Bi tane daha gecelik bakayım o zaman bende. Çok teşekkür ederim
__zulalguzell16 Pembe-mavi 4 düğme çok daha iyi rica ederim ne demek sağlıcakla Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sormak istediğiniz başka sorularınız olursa cevaplarım :)