Ilkgozagrimmm Selmaguney Rabbim yardımcınız olsun insaallah. Cok şükür kusacak kadar midem bulanmıyor ama koku hassasiyetim cok olustu. Yumusatici parfum kokusu, tavuk ve et gibi yiyecekkerin kokusu midemi bulandiriyor.
altintaslar Nursekmen Nursekmen Merhabalar. Bizde 5+1 olduk. Cumartesine randevu aldım. Sizin benden daha önce unutmazsanız haber verir misiniz? Kalp atışı duyuldu mu, bebek gözüktü mü? 🥰🤩
Nurtrky Hepimiz aynı haftalığız nerdeyse gruba yazalım sürekli keseyi gördük kalbi duyduk diye çok heycanlı hepimizi sağlıkla kucağmıza alalım🙏
Ozge_kynr Eyyll23 hayır canım gitmedim doktora yılbaşından sonra gitmeyi düşünüyorum. Hem keseyi hemde kalp atışlarını duyarım diye düşünüyorum 🙏
Eyyll23 Ozge_kynr bende oyle dusunuyorum ama hata mi ediyorum acaba diye de icim icimi yiyo beta degerinize baktirdiniz mi hic peki sat:16 kasim demi
Ozge_kynr Eyyll23 güzel düşün güzel olsun canım inşaallah 🙏 çok huzursuz hissediyorsan acile gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum dersin ben öyle yapmıştım 😂