emirasaff34_ Merhaba arkadaşlar planlı sezeryan olanlar kaçıncı haftada aldınız acaba biz 32+1 haftalığız 33. Haftada kontorolümüz var doktor gün istesem verirmi kaçıncı haftada verir normalde.
Melek_2121 emirasaff34_ ben salı günü hastaneye gidecem bizde 36+4 günlük olacaz doktorum gün vereceğini söyledi cnm
Cansell35 emirasaff34_ 33+5 teyiz dün kontrolüm vardı doktorum sezeryan günü verdi 30 Ocak’ta olacak nasipse 🙏🌸
Kuzeyufuk Birbebekbirgebe Ne zaman olduğunuzu değilde sezeryan günü ne zaman aldığımızı soruyor arkadaş
Entm_18 Bebekte bir ters bi durum yoksa son haftaya kadar tutuyorlar oğlumda da 40 haftaya kadar beklemiştik kızımda da son haftaya kadar bekliyecegimizi söyledi doktorum bir terslik çıkmazsa eğer
Cnsugur Benim doktorum hala net bi gün vermedi ama 40. Hafta alacak sanırım yılbaşından sonra gel kontrole dedi hemde o gün gün verecek bu arada 38 haftalığıma yeni gircem
Kuzeyufuk Birbebekbirgebe düzgün okudum kaçıncı haftada sezeryan için gün verir diyor yani ne zaman söyler sezeryan tarihini diyor😂
Sahika8989 38 39 hafta arasi veriliyor canim ama bebegin erken gelmezse o arasi olacaksin erken gelirse direk alinacak beklmiceksin