Anne18 Kızlar eşim covid 6. Günü filyasyon ekibi aradı eve gelip test yapılacakmış bana acaba acıyor mu eşim test verirken çok zorlandı nolur rahatlatın beni başım ağırdı sabahtan berii😔😔😔 burun ve boğazdan alınacakmış
Ohaezgi Anne18 boğaz acımıyoda burun biraz acıyo korkutmak gibi olmasında🙈 bende yaptırdım biraz öğürüyo insan
Bubuseli Anne18 korkucak bişey yok bende aynısını yaptım canım en fazla 10 saniye sürüyor sadece evet burun birazcik yanma hissediyosun o kadar oda hemen geçiyor
halitefe Anne18 hiç acımıyor canım sadece boğazdan alırken miden bulanıyor o kadar o çubuk o kadar ince ve esnekki burnunda belli bir yere kadar hissetmiyorsun bile
Kuzeyufuk Yok be hiçbir şeyde olmuyor iki defa verdim kulak çöpünü burnuna birazcık sokup çıkartmışsın gibi düşün ne var bunda sanki abartıyorsunuz arkadaşlar bence birazcık
Kuzeyufuk Anne18 Ne bileyim ben verdim iki defa kulak çöpünü bir boğazına sokuyor bir burnuna sokuyor gibi düşün yani normal geldi bana bilmiyorum eşinize testi yapan kişinin beceriksizliği mi diyim artık ya da yapma şekli mi
halitefe Anne18 hiç bişey olmaz kaldı ki ben mide bulantılarımın en yoğun olduğu dönemde yaptırdım ona rağmen kusmadım düşün o tvlerde videolarda gördüğümüz gibi değil inan