asyahumam Bugün rüyamda kız çocuğu gördüm benimmiş ama bebek değil genç kızdı bayağı rüyaların tersi çıkar demişler ama bilemiyorum merak ettim sizler rüya gördünüz mü hiç cinsiyetle ilgili 🤗
momy853 asyahumam ayy o rüyalar varya🤣hamile kalmadan önce çeyrek ve erkek bebek emzirdigmi gördüm 😂hamile kaldıktan sonra alyans gördüm bakalım doğana kadar daha neler görcem🙈😉rüyada altın erkek diyorlar kimisi kız diyor aynı durumdan bende müzdaribim🤦♀️🤷♀️
annee27 momy853 ya insan istemezmi diger duyguyi tatmak istiyor saglikli olsunlar herseyden once ama insan olmayanida istiyor rabbim gonlumuzdekini saglikla versin insallah🙏
momy853 Rehile Allah kucağına almayı nasip etsn insallah 🥰 ilk aylar bel agrısı gögüs te hassasiyet oldu mu
Rehile momy853 bel ağrım çook ama çok şiddetli oldu Sabki son ayımdaymışım gibi🤣 ilk göğüs hassasiyetimden anladm hamile olduğumu sonra bel Ve hep iki belirtim oldu Başka kusma mide bulantısı vs olmadı Cümlemiz sağ salim kavuşalm
Haceba momy853 1 kızım 1 oğlum var şimdi tekrar kızım olacak insallah hepsinde de bulantı tiksinme hep ayni oldu tek fark kızımda Doğumda direk karnımdan agri girdi oğlumda ise önce belden sonra karindan agri girdi