Gizmolata şunu düzelteyim insanlar da neyle karsilasacagini iyi bilsinler,oyle bir dilim baklava filan değil bildiğin 1 su bardağı baklava agdasini içmiş gibiydim,baklavayı, bali seven ve cok yiyen birisi olarak zor bitirdim, yanimda icemeyenler kusanlar oldu o kadar kolaymış gibi yazmayalım ki hamilelerde ona göre kendilerini hazırlarlar,tabiki de anneye ve bebeye o kadar şeker yuklemesinin illaki zararı olur bu eylemi gerceklestirmeden annede seker olduğu, annenin kendi ölçüm cihazıyla kontrol ermesi lâzım, cihazı olmayanlar arada sağlık ocagina kan vererek takip edebilirler,anneler yediklerinize dikkat edin ben hamileyim diye her olur olmaz yiyecegi yemeyin ,pasta borek tatlılar çıkmalı hayatunizdan ,sanki normal bir insanın diyet yaparken yediği yemekler neyse oyle beslenmelisiniz ,corba sebze yemegi biraz et parcasi yoğurt tam bugday ekmegi ,sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta sut salata tabağı ceviz peynir ,her gun menum böyle, 4 kilo vermişim hamilelikte bebegimde gayet haftasiyla uyumla sağlıklı, bir önceki hamilelikte sekerim yuksek çıkıp insulin kullanan biri olarak yazıyorum çok aci verici o insulini gunde 4 kez kullanmak,inşallah bunda da aynı durumu yasamam.