Boncugummmm Sineemiis çok sükür canm bn hematojıye gttm bnde damar tıkanıkları oluşmuştu testimi bnmde tekrarlattı yıne pozttf cıkarsa romotolojıye yönlerndrcek hangi testleri yaptrdın sen
Sineemiis Boncugummmm damar tıkanıklığı olduğunu nasıl anladınız canım belirtin var miydi ? Lupusla alakalı bütün testleri yaptı idrar a baktı kan değerlerine kan da enfeksiyona ciğer filmine falan 8!tup kan bi idrar bi ciğer filmi verdim
Boncugummmm Sineemiis şiddetli baş agrısı uyuşma bebegi kaydence 10 so ra oluştu bende takip denılmişdi gebelk düşnyorum dye tekrar gitttm sehir hastanesi pek ilgi duymaadı bile araştrmaya gittim hematolojıye yönlendrdi bndedn de kan alındı tekrar ana testinden konustuk pozıf oldgu için şimdi kan ları wer 2. Dede poztf gelirse romotoljye yönlendircegni söyledi. Romatizmal sıkıntın vardr ki büyük ihtml ondan cıkmıştr dedi
Sineemiis Boncugummmm Rabbim bu mübarek günde şifa versin tüm hasta kullarina da sana da bana da insallah canım dua edelim Birbirimize sağlıklı hayırlı evlatlarımız da olsun insallah . Benim de sağ kolum çok agriyor damar damar üstüne gelir gibi sızlıyor pıhtılaşmam olduğu icin korkuyorum hep acaba pıhtı atsa hisseder miyim diye
Boncugummmm Sineemiis amin canım aklına kötü getirme sende hematolojı doktoru beyindeki tıkanklıgın benm mtfr geninden dolayı olmus olablr dedi igneyi gebelik öncesi başlatabilirler dedi kurul kararıyla. Hersey üst üste gelıyo bıan diyorum nasıl olucak😔korkuyorum risklisn demesi noroloji doktoru . Hacamata niyetlendım 1 seansm kaldı inşllah şifa olur
Sultaneyy Pelinbyrktrlr canm Mrb benim ana testim negatif çıktı. 2 düşük var diye hemotolojiden ve gen testinden kan verdim. kan bu negatif çıktı. Sizce bu önemli bir test miydi bu negatif ise kan pıhtılaşma da negatif olur mu acaba. Bide sizin bahsettiğiniz test ne testi oluyir. 🌸
Pelinbyrktrlr Sultaneyy Merhaba 👋 ben romatolojide yaptırmıştım doktor tüm tetkikleri istemişti isim olarak bilmiyorum ama… Pıhtılaşma olup lupus olan da var ikisi birbirinden bağımsız
EsrSvm Rmys11 Merhaba,benimde Ana testim pozitif ama tüm hastalıklarım araştırılmasına rağmen hepsi negatif çıktı.Doktorum ilaç vermedi sadece gebelikte sıkı takip edilmem gerektiğini söyledi.Sizin gebeliğiniz nasıl geçti acaba ?