Fatosdvrc Arkadaşlar e-nabız kullanarak randevu aliyodum ama bu aralar hata veriyo girmiyo e-nabiz kullanipta hata alan var mı neden giremiyoruz
Mrvesahn Fatosdvrc Mhrs sistemini güncellediler yani şuan daha farklı bir sisteme geçmişler bende geçen gün eski mhrs den randevu alacaktım vermedi yenisini yükledim telefonuma öyle alabildim belki e nabız da o yüzden hata veriyor olabilir.
Fatosdvrc Selinbam yaaa cok rahat oluyodu istedgin saate ve doktora randevu almak sayfaya giriyo il seciniz diyo seciyorum yine hata veriyo keske şu sorun giderilse
Mrvesahn Fatosdvrc baktım biraz ama bulamadım isterseniz yeni mhrs yi indirin ya da 182 yi arayarak randevu oluşturun 🤗
Fatosdvrc Mrvesahn smdi denedim cok saolun yardimci oldgunuz icin ama baya bi yerlere giripte ulastim baya degstrmisler uygulamayi zorlastrmislar eski hali dha iyiymis
Fatosdvrc MihricanA evet iste bnm mhrs bilgilerim yanliş duzeltemiyorumda e devlet uzerinden almaya calisiyorum182 hem bekliyosunuz hemde istegn saat ve doktora bulmak cok zor oluyo
MihricanA Fatosdvrc e nabiz da ayni canim istedigin tarihi secsen de o tarihte yoksa bulunmuyor mhrs deki sistem aynı aslinda