Alpaslanveannesi Kızlar 29.haftadayım iki gün sonra 30.haftaya giricem ama biraz zorlanmaya başladım sancılarım çok oluyor çoğunlukla yürürken canım yanıyor.Tek ben mi böyleyim?
DidemYldrm Alpaslanveannesi mideme baskı yapıyor yemek yemek dahi istemiyorum bu gün oldu ilk defa yemek düzenim alt üst oldu resmen ne yesem hazımsızlık oluyor midem de bir yanma
Bsa Alpaslanveannesi 30.hafta bitiyor. Ben de birkaç haftadır çok zorlanıyorum. En başından beri düzenli yürüyüşümü yaparken şimdi azıcık mesafeyi bile yürüyemiyorum karnımın gerginliğinden. Evde hiçbir iş yapamıyorum çalıştığım için eve enerjim kalmıyor. Allah sağlıkla sonuna kadar devam etmemizi kısmet etsin inşallah
Sema99 Alpaslanveannesi 34+3 haftadayım zorlu geçiyor agrılarım oluyor suyum fazla benim erken doğum riski var benim her an tetikteyim bekliyorum işte
EbruHafsa 32 olduk ben artik dogurmak istiyorum tabiki bebegim InsaAllah zamaninda gelir 🤲 ama dayanamiyor insan.. heryerim sis, nefes nefese kaliyorum, durmadan wc ihtiyaci, rahime baski, birde seker derdi var 🤦🏻♀️ Sicaklarda hiiiiiic cekilmiyor son aylar
NaimeYilmaz Kızlar ettiğiniz dualara dıkkat edin 36da bile sancı cıkınca endıselenıyor ınsan keşke böyle demeseydım bu yuzdenmı dıe kendını sorguluyor 🌸 o kadar cok sahıt oldumkı.. Allah sağlıkla almayı nasıp etsın kucaklarımıza
DidemYldrm Alpaslanveannesi bu gün oldu ilk defa zaten hiç iştahım da açılma olmadı iyice kapandı son aylar kilo veriliyormuş zaten bir yerde okudum aman sağlıklı olsunlar da çok bir haftamız kalmadı sağlıkla gelsin kuzucuklar
TubaUzar Doktorum başımız dedi biraz sıkıntılı ağrılarım başladı dedim 32. Haftamda daha dur annesi çıkınca kalsaydın biraz daha içerde diyeceksin dedi 🙂 kesinlikle @NaimeYilmaz arkadaşıma katılıyorum son ana kadar kalıp gelişimlerini tamamlasınlar bence
Esraumit Alpaslanveannesi bence problem cunku aksama kadar mide bulantısı öğürme tiksinme var yememek beslenememekte çok kötü
Alpaslanveannesi DidemYldrm orası öyle tabi ki ama bak ben çok kilo aldım nasıl vericem diye düşünüyorum hep