Kra 61Aysen bu da olabilir fakat durumdan ötürü sürekli doktoruma sorduğum için suyu nasıl diye o da sıkıntı olmadığını söylediği için bu fikri verdim. Herşey mümkün tabii 😏
Busekrkmz Yldz3 suyun gelseydi sancında gelirdi ve doğumun başlardı benim suyum gelmemişti sancım vardı ebe suyumu patlatınca doğumum başladı
3prensesannesii Busekrkmz herkeste aynı şey olmuyor canım benim.suyum geldiğinde ne sancım.vardı ne birşey
3prensesannesii Ayssmom ya ama bazen normal de olabiliyor bu akıntı benim bekarliktan beri çok olurdu 2 doğum yaptım adet görür gibi akıntı hala devam ediyor normal doğum da yaptım çok şükür bir sorun yaşamadım
Ayssmom 3prensesannesii benimde hep vardı ben hiç hatırlamıyorum enfeksiyonsuz zamanımı o kadar zamandan beri yaniii😟 iyi bari ya herkesin bir olmaz ama kesin olacak diye birşeyde yokmuş 🧚🏻♀️☺️
Yldz3 3prensesannesii nasıl anladınız ben çözemedim su mu idrar mı çünkü enfeksiyon da var 😏 aynı zamanda mantar da var
Yldz3 Ayssmom gittim canım mantardan dolayı mantar çok artmış ilaç verdi tekrar doğum yakın umarım bebeğe zararı olmaz 😏 bu arada açıklığım 2 cm olmuş
Yasmink Ayssmom bende de aynı şey oldu geçen meğer enfeksiyon varmış vajinal fitil verdi sen de doktora baktır mutlaka
findikkurdu2 Yldz3 eczanelerde bunun için turnusollu pedler var ve son haftalarda kullanılıyor. Eğer bebeginnsuyuysa rengi değişiyor , şüpheniz var ise deneyebilirsiniz