Bfduam Sevgi1907 benim adetine 5 gün var açık renkte geldi, sizin damla halinde çok az mıydı sadece peçeteyle silince gelen, yoksa pede gelecek şekilde yoğunluğu az mıydı ve kaç gün sürdü?
Sevgi1907 Bfduam herkesde bir olmayabilir canim bazilarinda hic olmayabilir kisiden kisiye degisebiliyo
55semra Bfduam B0220 merhaba aynı şekilde bende oldu iki gün günüm geçti hafiften kanamam olmaya başladı sizce
B0220 55semra merhaba canım benim kanama lekelenme falan hiç olmadı sancım çoktu ama kanama olmadı 🤷🏻♀️ Ama çevremde bi çok kişide duydum yerleşme kanaması oluyormuş (yani adet değil )senin de öyle olabilir test yapıp emin olana kadar dikkat et ani hareket falan yapma🙏🏻
Sevgi1907 Bfduam inşallah canim ben 5 yil sonra kavustim mucizeme suan 30+5 haftalik hamileyim rabbim isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu 🤲🤲🤲🙏🙏🙏
Merkem Bfduam aslında pek bir belirtim yoktu ama göğsümde şişkinlik renk değişimi vardı sadece ordan şüphe duydum☺️
Venus01 Bfduam merhaba bende bu konuyu merak ediyorum benim de 2 gün var adetime hiç silik bile çıkmadı, olmaz herhalde artık demi