Bfduam Bir hafta kala yaptım normal testi negatif çıktı, benim gibi erken yapıp negatif görüp sonra pozitife dönüşenler var mı?
Mommy2b Bfduam ben 🙋🏻♀️ Regl olmam gereken günden 1 hafta geçti (yani artık regl olmuş hatta bitmiş olmam gerekiyordu) test yaptım silikkk bir çizgi çıktı çünkü geç döllenmeymiş 🤷🏻♀️
Bsraao Bfduam adetten 4 gün önce negatifti daha sonra 3 gün gecikmiş farkında değilim test yaptım silik çizgi çıktı kan verdim ve şu an 6 haftalık hamileyim
Mervensn1 Bfduam ben varım adetime 6 gün varken erken gebelik testiyle negatifti tam adet günümde çok silik pozitifi gördüm kan sonucuyla doğrulandı sonrasında 🌸
Birtane2307 Bfduam Adete iki gun kala kan testi negatif idrar testim silikti adetten dokuz on gun sonra tekrar kan testi yaptım pozitif 640 cikti betam. Gec döllenme olunca oyle oluyor
Bfduam Mervensn1 benim gibi 6 gün önce yapmışsınız. Negatifi görünce nasıl demorize oluyor insan di mi?
Minnakkk1 Mervensn1 bende dün after 10 gebelık testyle denedim negatif çıktı adetıme 5 gün var bu testlern yanlıs cıkma durumu olablıyomukı
Bsraao Bfduam ya zaten hamile değilim ama yinede bı yapim dedim üzüldüm haliyle ama ne yapım vakti değil dedim 🤭
Venus01 Bfduam merhaba bende bu konuyu merak ediyorum benim de 2 gün var adetime hiç silik bile çıkmadı, olmaz herhalde artık demi
balperisi_71 Bfduam benim adeti 10gun geçti kanda bakıldı beta 0di hatta adet söktürücü vs verdi doktorum.10gun kullandım ve yine adet olmadim megerse geç döllenme imis
Kuzeyufuk Ben tam adet olacağım gün yaptım olmayınca negatif çıktı ondan sonra üzerinden 3.4 gün geçti adet olurum diye bekledim olmayınca doktorum bana sen bir kan ver dedi kan verdim pozitif çıktı hamileyim şimdi darısı inşallah sana
suloz Bennnn. Adetime 4 gün kala yapmıştım negatifti . Sonra adetim 3 gün geçince yaptım pozitife döndü
Bsraao suloz Bfduam canım ben yanlış anlattım sanırım adetime 4 gün varken yaptım üzüldüm ne hafif çıkınca vakti değil dedim 3 gün geçmiş tekrar yaptım başta inanamadim çift çizgi çıkınca 5 tane test yaptım dayanamayıp çok şükür 6 haftalık olduk 🤭
ozlem-gokpinar Bfduam benim geç döllenme olmuş adet tarihimde yaptım negatif çıktı sonra adet tarihinden beş gün sonra silik çizgiyi gördüm 2 gün sonra tekrar yaptim çizgi belirdi ertesi gün kan verdim hamile olduğumu net öğrendim
Zeyneprem ozlem-gokpinar gec döllenmede adet tarihinize göre haftasıyla bebeğin göründüğü hafta uyuştu mu peki. Yoksa adet tarihinize Göre 7 haftalıkken 5 haftalık mi görünüyordu mesela
Mervensn1 Minnakkk1 adet öncesi 10 güne kadar gösteriyor olarak yazıyordu ama bende çıkmadı bilemiyorum ki
Minaliy Bende varım. Adet günümde yapmıştım negatifti hatta kan falan verdim beta 1,20 çıktı eve gelip akşama kadar ağlamıştım. 3 gün sonra eşimin zoruyla tekrar test yaptım çok silikti zor görülüyordu hemen kan verdim pozitif çıktı geç döllenmeymiş
Bebek18 Minaliy merhaba ben de bugün test verdim 1,39 çıktı adetime 2 gün var ben de çok üzüldüm sizin adetleriniz düzenli mıydı kaç güne bir oluyordunuz benim umudum yok ama merakta ediyorum bir yandan
Bfduam Birtane2307 sonra adet gelmeyince derin bi rahatlamışsınızdır Belirtiler neydi adet öncesi belirtilerden farklı?