Berkaysmom Ayse92 su an hicbisey belli degil bende merak ediyorum 😊 cati muayenem daha olmadi ama bebegim iri ve kafasi buyuk devlet hastanesine gidiyorm doktorum sezeryani bi kosede tutuyo hep bu sebeplerden dolayi
Berkaysmom Bhrsaki bnde korkudan yemiyodm smdiye kadar doktor 36dan snra bekle deynce tutustu pacalar 😁
Berkaysmom TugcEsila biraz erken ebe bize 35ten snra demsti 😊 ben o haftalarda canm cektyse 1tane yiyodm
Ayse92 Berkaysmom normal dogum pozizyonunda ama pazartesi cati muanesi olucam ins ondan sonra dahada netlik kazanir sanırım☺
Ygzsmt Ahugozlu hurmada seker yok canim bendede seker cikmisti canin tatli bisey isterse hurma yiyebilirsin sadece dedi doktorum ve diyetisyenimde onayladi 🙂
Ahugozlu Ygzsmt AZ once arkadasim aradi. Epidural normal dogum Yapmis. Hurma ye Sen, bol Yuruyus, Egzersiz nefes Egzersiz I yap dedi. Baslicakmis yemeye. 4-5 tane gunde... Cok Sagolasin...
Berkaysmom BurcuAydin benim yegenimde kizdi 40+6da geldi benmki erkek 9ay 10gun bekler derler ama doktorum erken gelck gelisimi onde dedi 😊
Berkaysmom Ahugozlu yuruyus merdiven inip cikma comelme kalkma iliskiye girme bunlarda benim ogrendiklerim 😊
BurcuAydin Berkaysmom kızlar pek nazlı sanırım gelmekte 😊 sağlıklı olsun da istediklerinde gelsinler sizede hayırlı kolay doğumlar inşAllah 🤗