Bende evladimi kucagima aldim sonunda.Ayin 24.gecesi 23.30 da suyum patladi.Heyecandan titremeye basladim. Sakinlestim dus aldim sagi solu toparladim arabaya yerlestirdim hastane cantasini felan.Hastaneyi aradim suyumun patladigini söyledim, cantanizi alip gelin dediler.Gece saat iki gibi gittik hastaneye esim beni birakip eve gitti cünkü birakmiyorlar koronadan dolayi.Beni nst ye aldilar kalp atisi nasil sanci görünüyor mü diye kontrol ediorlar.2 cm acikligim varmis.Beni sabaH 4.30 da odaya getirdiler yatirdilar.Agriniz olursa cok dayanamiycak gibi olursaniz haber verin dediler.O zaman da agrilar hafif basladi tabi bekle bekle agrilar gittikce siddetleniyor,bakiolar fazla acilma yok derken her iki saatte bir nst ye aldilar ertesi gün saat öglen 3 e kadar yerlerde kivrandim süründüm resmen o kdr kasiklarim ve belim agridi ki avrupada agri verme taraftari degiller.En sonunda gittim kadima dedimki birsey yapin ben daha dayanamiorum dedim.Ebe anne olmak kolay degil diyor ama cok seker bir kadincagizdi.Dedimki gercekten dayanamiorum deyince ben dayanamazsaniz sezeryana kadar gider dedi bende dedimki zaten öyle olucaga benzior dedim.Acikliga bakicam dedi 6 cm olmus dedi gördü cok agri cekiorum beni dogumhane odasina götürdü sana dedi agri kesici yapicam bende dedimki bu sakin agri olmasin dedim güldüm yok dedi uyku yapicak sende dedi ama uyku yapti dogru sonra da agri daha nadir geldi ama güclüydü bayag bir serum daha takti bu ne icin deyince ikinma icin dedi.Her ikinmada yavas yavas ikinmaya calis dedi.Gitti ben birazdan kontrole gelcem dedi.Biraz uyuyordum biraz ikiniyordum derken bir basladi ikinmalar aman Allahim tüm gücle cabuk ve hizli bir sekilde diyor bana saci görünüyor diyor heyecan yaptim dedim daha olmuyor devam geldi diyor cocuk nefessiz kalicak diyor dedim kes assagiyi hayir diyor ama dedigime geldi kesti
zili caldi doktoru cagirdi hemen ve bebegim basi vucudu ve plasenta hepside birer ikinmayla geldi. Kadinda yardim etti sagolsun cok iyi bir ebeydi.Cocugum dogdu kucagima verdiler ama birde baktim ne görim parmak uzunlugunda siyah saclari vardi oglusumun.Derken doktorun dikisleri yarim saat kdr sürdü.Sonra esimi cagirdim dogum yaptigim odaya geldi yanima.Tabi hüzünlendi gözlerimiz doldu ikimizinde cok güzel bir duygu bu Rabbim herkese yasatsin inşALLAH.Bir saat kadar tuttular yanimda assagiya odaya getirdiler bizi ve Kocam evimize gitti.Ebede dogumhaney.Bu arada oglum 3360 kg ve 51 cm dogdu.Rabbim herkese kolay dogumlar nasip eder inşAllah.