Beni bilenler bilir 1 yıl önce kurtaj olmuştum ve hamile kalamamistim çok kendimi yıpratmışım farkindaydim ama düzeltemiyordum kafamı bir yerlere veremiyordum çok doktora gittim enfeksiyon var ama engel değil hamile kalmaya diyip gönderdiler en son bir doktora gittim strese bağlı Bagisikligim düşmüş ve vitaminlerim yerlerde vajina içinde akıntı fazlalagindan dolayı spermlerin geçişini engelliyor dedi bana ostrojen hormon takviyesi antibiyotik bağışıklık güçlendirici şeyler probiyotikler verdi ve stres uzak durmami söyledi bu doktor bana adete 3 gün kala gel demişti öylede yaptım ilaçlarımı adetten sonra başlıcam ama adette olamadım hayit içmiştim bu ay onunki etkisi anlamadım bir sefa karnım ağrıdı adet ağrısı sonrasi gelmedi bütün adet belirtilerimde gitti vücut şişkinliği felan kalmadı kafam allak bullak oldu şimdide buna taktım internet okuyunca östrojen eksikliği menapoz diyor ben napicam iyice yıkılmışım ağla ağla için dışıma cikti test yapmistim negatif her ay vücudumda farklı şeyler olması daha çok yıpranıyorum