Merweeeeee Komşumun kızı mesaj aymıs Göktuğ ne ya modern isim koy falan yazmıs. Ben de biz bunu beğendik dedim. Bence çok güzel dedim. Gerçekten modern değil mi? Göktuğ ismi ne çağrıştırıyor?
mom44 Merweeeeee ne alaka yaa benm de kızım olacak gökçe olacak göktuğda türkçe kökenli isim ayrıca ve çok hoş modern isimler patlaması var zaten ilk okulda bir sınıfta bir sürü aynı isim olacak bence çok güzel kimseyi takma oğlum olsa ya göktuğ yada kağan olurda 😁
Tugceince Merweeeeee isim çok güzel anlamı da çk güzel . Mavi tuğ.. Osmanlı zamanında kullanılan bir isim ve öz Türkçe 😊 benim oğluşmn da ismi allah izin verirse tuğra olacak . Zaten yeni nesil saçma sapan isimlerden her zaman nefret etmişimdir 😃
Halekoseoglu Merweeeeee Allah izin verirse bende oğlumun adını Göktuğ koyucam. Benim çevremde de beğenmeyenler oldu ama onlara ne 🖐 biz seviyosak ve istiyosak yeterli kendi çocuklarına ne istiyolarsa onu koysunlar 😂
mom44 Merweeeeee aman bide komsu kızı yani bize aileden neler dediler ama herkes alıştı boşver değişik isim olsun yaygın olmasın daha iyi adıyla sağlıkla yaşasın inşAllah :-)
Merweeeeee mom44 aynen üslup çok çirkin bu isim ney ya modern değil falan. Ya eşimle biz karar vermişiz sana nolmuski. Bir de takmam da modern değil demesi kafamı karıstırmıstı😅
Merweeeeee Tugceince aynen bu sene koyan da çok 🙂 seninkinin ismi de güzel. Biraz tarih çalıssalar ismi anlarlar da tarih bilgisi sıfır 🙂
Tugceince Merweeeeeeçocuklarımız bilsin isimlerinin değerini . Başkasının düşüncesi hç önemli değil . 🤗
mom44 Merweeeeee aynen boşver çok güzel değişik en azından etrafında bu ismi taşıyacak insan çok olmayacak 👍😊
DilekAlkanat Benim oğlumunda ismi Göktuğ olucak banada laf soyleyenler oldu öz turkce isimlerinden sen anlamazsin diyip gectim ben. Ben begendikten sonra kimi ilgilendirir.
Halekoseoglu Merweeeeee hayır koymayacağız. Soy adımız yeterince uzun zaten 😍 kimseyi takmayın önemli olan sizin ve eşinizin ne istediği ❤
Esra93 Merweeeeee bence çok güzel benim 32 aylık oğlum var ismi Emre Bertuğ bunu da göktuğ koyucam ama yanına isim arıyorum 😄
Nihlem Merweeeeee bende göktürk ile göktürk arasında kalmıştık göktürk ü tercih ettik sonradan göktuğ da çok güzel
Zeynepnacar Sen o kıza söyle, senin oğlun olursa berkecan koy de. Resmen kıskanmış. Göktuğ çok güzel bir isim. Bir erkeğin ismi de böyle güçlü olmalı, Alptuğ ya da Altuğ da düşünebilirsin 🌸