Fdmtstmt Kızlarrrrr 16+4 haftalık hamıleyım. Cevremde az cok goruyorum karınları şiş bu haftalarda. Fakat benim hiç yok gıbı 🤦♀️😂 sanırım iç karnım geniş. Ne zaman kendimi hamile gibi hissedıcem ya böyle benım gıbı olan var mı 🤦♀️😂
Papatya13371 Fdmtstmt canım acele etme ben 24. Haftamdayim hala karnım doğru düzgün çıkmadı. Herkesin yapısı farklıdır göbeğin çıkıp çıkmamasına takilma yani
Prensees Fdmtstmt bende 24+2 Ama hıc yok sanki 😂 bebek sağlıklı olsunnda göbek olmasın daha iyi çatlama olasılığı azalıyor 😂😂 genişlik konusunda üstüme tanımam 😂😂
Iremerdoan Fdmtstmt ya işte benimde oyle oldu ilkinde 30 haftadan sonra ancak yeni yeni belirginleşen bişeydi
esraozbl Fdmtstmt senin de iç karnın geniş demekki benimde ilk gebeliğim hep Kocaman olsun isterdim karnım sağlıkla gelsinler yeterki 66la hamile kaldım şuan 73üm 🤣🤣🤣
nazeninhanim İç karın diye bir yer yok hayatım sen fitsin , onlarda hamilelik psikolojisinden fazla yedilerse demek😂
aybkkra Fdmtstmt çıkmıyo diye üzülme bence çok karın çıktığında bu defa psikolojik olarak sanki çok ağırmış gibi hissedersin hareketin daha da zorlaşır benim de ilk gebeliğim çok çıkmadı ama memnunum çıkmamasından zaten kiloluyum bide çıksaydı yerlerde yuvarlanırdım 😄
Defnelokusu 16 dayken dümdüz karnım vardı şimdi 36 yız çokta büyük değil böylesi daha iyi merak etme 😊