Didem34 aslina bakarsan pek içim isinmadi Gunay hocadan sonra zaten gider gitmez doktorun mu gitti dedi evet dedim Kolan mi dedi sanirim ordan baya gelen var, sert mizacli biri detayli her seyi anlatiyor ama soru sorunca garip tepkiler aldim Gunay hoca bana nst ye 36. Haftada girecegimi soyledi ben de petek hanima kacinci haftada girecegim diye sordum bana direk dedigi sey bana isimi ogretme oldu💁♀️ Sonra da diyorki ucreti cok bisey degil💁♀️ sadece bu soru uzerine bunlari dedi benim maksadim ayni haftami acaba yoksa kimi 32. Haftada yapiyormus merak ettim dogal olarak, sonra rahim agzini sordum normal dedi zaten haftan baya olmus kisalsa nolur kisalmasa nolur dedi💁♀️ bisey demedim muayene ederkende daha bisey sormadim sonra kendi aliniyorum boyle sorulara dedi ben biliyorum isimi diyor sanki bunu boyle yapin sunu soyle yapin dedim💁♀️ süreci merak ettim dogal olarak icim isinmadi ama esimde yanimdaydi isini iyi yapiyor devam et dedi ama bugun baya mutsuz ayrildim ordan, hemsireler cok guler yuzlu ilgili hastane cok sakin ve temiz bu yonleri dusunuyorum her an fikir degistirebilirim yani