Cupkek Gün gün sayalım burda toplanalım hadi kızlar, benim ocak 11 adet olmam gerek ki inşallah olmam 🤓 Sizin kaç gün kaldı ? Ben famera kullanmıştım bu ay ya siz nabtınız?🌸
Betulmtn Cupkek benim son adet tarihim 8 Aralık. İnşallah ben de olmam 😢 pes peşe 2 kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay artık olmasın
Tugcek33 Cupkek Rabbim kucağını doldursun senin ve isteyen herkesin🤲🏻 her ay umutla beklediğim günleri hiç unutmam😞 ama her zorlukta bir kolaylık vardır sadece sabır💕
Kubra_6 Cupkek 3 Ocak canım. Daha yeni denemeye başladık 3. Ay olacak inşallah bu sefer güzel haber alırım 🙏🏻
Cupkek Betulmtn Yaaa.. benim de iki kayıp var inşaallah hamilelik haberini bu postun altına verirsin canım❤️
Cupkek Betulmtn Nry0682 Kubra_6 gamzenurbozdere Xsbry mrsflowers Deletedmom100 Ess58 A-A-K Esraaaaa2 34Gizem Mimozaa00 Minikmucizemizz Didemmmmm Hilal1907 Ess58 mrsflowers KIZLARRR SON 14 gün sizin ?? 🥳🥳🥳🥳 yazalımmm❤️
Didemmmmm Cupkek canım benim de 2 kaybım var Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah en kısa sürede güzel haberler alırız 🙏
Betulmtn sdmr20 kimyasal gebelik şöyle oldu bende. Bütün hamilelik belirtilerini yaşadım. Bulantı VS. Evde test yaptım pozitif çıktı. Kan verdim ilk 143 çıktı. 2 gün sonra 507. Bunun üstüne 4 gün sonra Dr a gittim kese görünür diye ama Dr um goremedi. Öyle olunca suphelenip tekrar test yaptı ve ozaman 2000 lerde olması gerekn değerim 1000 çıktı. Ve zaten sonra da dususe geçti. 3 gün sonra da kanamam başladı
Nry0682 3 aralık son adetim ve 4 gün gözüküyo adet olmama.insallah olmam.4 ay önce kürtaj oldum.3 aydır ovilasyon testiyle deniyoruz insallah bu ay tutar🙏
gamzenurbozdere 6 ocak temmuzda kurtaj oldum daha tutturamadık inş bu ay olur rabbım ısteyen herkese versın
Deletedmom100 Bat 4 ocak heyecanla bekliyorum Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin cumlemize inşallah
Ess58 Cupkek bat 4 ocak yumurtlama testi kullandım günleri değerlendirdim bekliyorum bakalım hepimiz için hayırlısi olsun ❤️
mrsflowers Cupkek kistim varmış onun için bitkisel bi ilaç verdi doktorum adı pholicaps + soğan suyu inşallah inanıyorum olacak ☺️☺️🐣
Ess58 Cupkek inşallah gerek kalmaz 🙏 ama olurda alırsan minnakkurabiler sayfasından al instagramdan ben oradan aldım çok hassas testler ve kullanıp hamile kalan da çok sayfayı incelersen eğer. 💓💞💞