maviscik77 Kızlar Osman ın yanına Çınar koyacaktım ama bi süsleme yaptırayım dedim baş harfleri birleştirince malum kelime çıkıyor sonra dalga geçerler çocuğumla diye vazgeçtim 😂şimdi isim arıyorum sizce yanına başka ne yakışır
3506 maviscik77 Erkek çocuk isim konusuna bayılıyorum 😃 Çünkü maşallah herkese çok uslu yeğenlerimin ismini yazıyorum 😅 Osman Emir ya da Eren ikisi de yakışır ve güzel isimler bence ♥️🧿🤲🏻 Osman Efe-Mert- Toprak’ ta olabilir😊
Asyaayaz1 Tek olarak ağır isim aslında ama ikinci isim düşünüyorsanız Osman efe Osman Eren Osman taha Osman tuğra 🐣
maviscik77 Cancana_ kapı süslerine bakarken birisi adıyla soyadının başını koymuş ben de Osman Çınar I düşündüm öyle aklıma geldi ama ben de güldüm 😂😂
Rmeysa_1661 maviscik77 Osman çınar çok uzun değil mi ya 😂 Osman alp Osman ali daha çok üçlü isimler daha güzel olur gibi ama içine sindiyse başharflerini takma kafana kimse dalga geçemez 😂
maviscik77 Rmeysa_1661 soyadımız can zaten kısa diye işimi düşünmedim de Çınarı hep istemiştim eşimde Osman isteyince öyle oldu ama Çınardan da vazgeçemicem galiba 😂
Rmeysa_1661 maviscik77 haa o zaman tamamdır valla çınar ismine bayılırım çok güzel sen o dediğin kısaltmayı da takma onların zamanına öyle espriler kalmaz zaten 😂
Gamzecinar141119 maviscik77 aay benim oğlumun adıda çınar oğuz eşim ilk ismi oğuz ikincisi çınar olsun dedi dedim olmaz benimkide aynı şeye çıkıyordu 😂 o yüzden çınar oğuz yaptırdım bende valla 😂
maviscik77 Gamzecinar141119 dedesinin adı olduğu için ikinci yapamıyorum maalesef illa Osman olacak başa gelen çekilir 😂
Rmeysa_1661 maviscik77 ayy öldürdün beni gülmekten rabbim de seni güldürsün 😂😂 olmaz olmaz merak etme adıyla yaşasın Osman çınar inşallah 🤗
Gamzecinar141119 maviscik77 hımm mevzu büyükmüş 😂 benim eşimde kendi göbek adını koydu oğuz diye 😂😂😂 aslında oğuzhanmış ben kapı süsüne çınar oğuz yazdırmıştım sonra kimliğini çıkartmaya gittiğinde oğuzhan yazdırsam olurmu diye arayınca çınar oğuzhan oldu ikimizden hatrı kırılmadı yapcak bişi yok ya napalım 😂