Mmrv00 Dogurunca girip okuyayim diye yaziyorum.Boyle yazanlar doguruyormus🙈Doktor 41 in sonuna kadar bekleriz dedi ama sanki bana 10 gün değil de 1 yil demis gibi cok geliyor 😬Var mi benim gibi olann??
Damlamm Mmrv00 40+5 gunlugum hala bekliyorum bende carsamba gunu kendi gelmezse yatis verilecek banada aralik cocuklarinda bisi var gelmek bilmiyorlar 😂
Minik05 Mmrv00 41+6 ’dan slm böyle post açtım ertesi gün Sancim geldi yani bugün. Ama sadece geldi siklasmiyor :,-D
sarisu1 Mmrv00 39+2 gelmiyor kız erken doğar dediler bizimde 40 haftaya kadar bekleyeceğimizi söyledi gelmezse kendi başlatacak
heyecanlibiranne_ Damlamm kaç kilo bebişiniz 40+5’te acaba? Ben de kendimi ayarlamaya çalışıyorum da. Bizimki biraz topiş malum 🙈
Damlamm Minik05 biz daha bekleriz keyifleri ne zaman gelecek acaba arrik kucagimda istiyorum beybisi saglikla ınsallah 😂☺️
A_Alparslan Minik05 devlet hastanesi mi??? 42 hafta çok ileri ya😞 bende 41+3 gibi yatışını yap gelemez se Kendi liginden dedi dr
Damlamm Mmrv00 kesin bunun icin mücadele veriyorlar zaten baska açıklaması yok 😂 2020nin kötü olduğunu gördüler gelmiyorlar bebeklerde😊
Bsraa9 Mmrv00 bizde bekliyoruz 😆 öyle bi hareketler ediyor ki gelesi yok galiba 😆 40 hafta tam. Doldu sayılır 🙄
Mmrv00 Bsraa9 benimki de asiri hareketli ozellikle geceleri.Acaba azalmasi mi gerekiyor bilmiyoz ki 😬
Damlamm Mmrv00 benimkide oyle ya diorum hicmi uyumuyor gun icinde aksam yatarken falan devamli hareketli masallah dogum zamaninda cocuklar hareket etmiyormuş diyor ama ne kadar doğru bilemiyorum kisiden kişiye değişiyormu oda var
Bsraa9 Mmrv00 bi yerde öyle yazıyordu son haftalar hareketler azalır die okumuştum ama bizde dahada arttı 😆