ipekmommmm Çok bunaldım doğursamda rahat etsem diyorum cok stres yaptım. Yürürken zorlanıyorum karnım bazen taş gibi oluyor ne yapacağımı bilemiyorum suan hislerim cok değişik kendimi sıkıntı da hissediyorum daha 96 gün var gözüküyor ne yapıcam bilmiyorum
Alperefet ipekmommmm ben de 26 dayım ama zorlanmıyorum şuan yediklerinle mi alakalı acaba şişkinlik yapıyor 🤷♀️
Ayseozmenucar ipekmommmm bende 28.hafta sonundayım çok sivri ve büyük karnım var..mutfak tezgahında bile iş yapmam sıkıntı..yatarken kalkarken aynı ..iki ayımda daha var…bebegimde çok hareketli aynı zamanda sertlık te yapıyor ama bunlar yaşanması gereken sıkıntılar ..idare edicez artıkın..benim şükür nefes olsun başka saglık şikayetim yok
Hcrblt ipekmommmm Ben 27deyim 28 olucak bende aynıyım🙈🤩Şimdiden boyleysem ilerde napcam diye kara kara düşünüyorum 🙈🙈
gamzelim2234 @ipekmommmm valla 25-26 larda bende taşıyamıyorum artık daha da çok var napıcam ben diye ağlıyordum şimdi 35.haftam bitmek üzere ozamanlar neymiş ki diyorum 🤧
heyymomm gamzelim2234 ben de aynı şeyi yazacaktım kendim çok zayıfım karnım kocaman ve top gibi aşırı geriliyor ne yürüyebiliyorum ne yatabiliyorum nefes almak sıkıntı mide yanması sıkıntı 🤦🏻♀️ insan neye zor dediyse illa ki daha zorunu görüyor
Ipek0z ipekmommmm göbeğim çok dert olmuyor da sırt ağrısı delirtecek beni. 26..haftadayım ben de nefes alamıyorum sırtımın ağrısından
Esoo0698 ipekmommmm 31deyim bende çok zorlanıyorum karnım aşşa düşcek gibi hissediyorum zayıflığıma verioyorum ben 😁 Bazen doğrulamıyorum bende 🐣 Zaman geçsede doğursak 🌸
gamzelim2234 @heyymomm Aynı canım bende arkadan bakan hayatta hamile demez ama göbeğim çok sivri basketbol topu gibi eşimde daha ne kadar büyücek bu göbeğin diyor korkuyor adam artık 😄 sen kaçıncı haftadasınn
heyymomm gamzelim2234 ben de sat a göre 34 ama ulustasona göre 33 üm 🤗 doğuma giderkenki halimizi düşünemiyorum o zaman 🙈
smyyezeyrek47 ipekmommmm 37. Haftadayim senin haftanda olmayi cok isterdim😔🤦♀️🤦♀️ asil zor haftalar sonlari
Cansu57 ipekmommmm bende 26 haftalığım ancak bu söylediğin belirtiler 32.haftadan sonra olur canım hantal bir hamilelik mi geçiriyorsun az hareket etmek böyle yapabilir
ayseguler01 ipekmommmm 37.haftadayım oturmak yatmak kalkmak ayrı bir zor o haftalarda daha rahattım ben de bir an önce bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma almak istiyorum 🤦♀️🤰
sntn ipekmommmm bende 27+6 haftalık hamileyim karnım yok çok fazla ama midemi resmen göğsümün altında hissediyorum tam göğsümün altı o kadar sıkıyor ki beni oturunca felan sütyenin geldiği yer bazen böyle derin bir nefes alıyorum anca
gamzelim2234 @heyymomm Öyle gerçekten doğumdan sonra eski halime ne zaman dönerim merak ediyorum ama hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alalımda bi ☺️