Crn1996 Sevilay7 siz hissettiniz mi kızınızı 🌸🥰 ben oğlumu hareket gibi değil de seyirme şeklinde hissettim 17.haftaya gircez hareketlerini hissetmek istiyorum bi an önce💙👼🏻
Cansu57 Sevilay7 kız bebeğe hamileyim 27 haftalık olduk popo kalça falan büyümedi bünyeyle alakalı canım
Crn1996 Meryemkale benim de erkek aynı basenlerim büyüdü sözde erkek bebek güzelleştirir diyolar sivilce doldu hep yalan bunlr galiba 😅🧿
Crn1996 Susaminannesiii kesinlikle çok haklısınız kız evlat rahmettir berekettir her kadının bir kızı olmalıdır kesinlikle sağlıkla gelsin yavrunuz inşallah 🙏🏻👼🏻🌸
Aysegultkk Sevilay7 bence tam tersi diye biliyorum ki şuan erkek bebişe hamileyim göbeğimde var kalçam da var 😂 kuzenim kız doğurdu sadece karnı vardı
Ces90 Sevilay7 erkek bebek göbeğimle popom birbiriyle yarışıyor popom 35 haftalık gibi 🥺🤦🏻♀️ Göbeğim 31+2 yani basen kalça dan çok aldım ama genelde de öyleydim genetik bizde
Crn1996 Ces90 bende de var o malesef oglum olacak ama basenlerim büyüyor anca bünye ve vücut tipi ile alakalı tamamen bence🥰
Crn1996 Meryemkale bu arada hiç hareket hissediyormusunuz ben daha henüz seyirme dışında hissedemedim oğlumu o da iki üç defa oldu bi daha da olmadı 17haftaya gireceğiz☺️
canimoglum1 Sevilay7 yaklaşık 27 haftalığım oğluşum olacak inşallah 10 kilo kadar aldım 54 55 ile hamile kaldım şuan 64 kiloyum sadece göbüşüm var☺️💙
Crn1996 canimoglum1 size de sorayım ne zaman hareketlerini hissetmeye başladınız 💙👼🏻 Bende 17.haftaya giricem oğlum olacak naspse🙏🏻🧿
canimoglum1 Crn1996 benim ilk hamileliğim 16. Haftalarda hissediyordum ama tekme şeklinde değil hissiyat gibi💙20. Haftada tam olarak hissettim canım ben🥰