Karsesi Rab111 inşallah bi sıkıntı olmaz, kolay rahat güzel bi doğumla, sağlıklı sıhhatli alırsınız yavrunuzu kucağınıza.
Rab111 Karsesi aminn inşallah sizde 🙏🏻 Günler yaklaşıyor yarın bi gideyimde bakalım ne olup bitcek haberleşiriz yine ☺️☺️
babyackgz Rab111 çatı muayenesi tecrübenizi yazar mısınız ben ümit hanıma gidiyorum ama 2 hafta sonra falan yapalım dedi o da çok korkuyorum ben
Karsesi Pnrkn herhalde kimse yok ya da bu posta rastlamadılar. Biz yapmış olursak bilgi veririz artık😀
babyackgz Pnrkn ben 30.haftamda bağlandım ilk çünkü rahim ağzı kısalığı vardı doktorum sancım olup olmadığını görmek istedi ondan sonra da her gittiğimde giriyorum
babyackgz Pnrkn hayır bilgim yok maalesef haftaya sorarım doktoruma çoğu hastane normale almıyor şu dönemde sezaryene alıyor
Karsesi babyackgz o dönem öyleydi ama şimdilerde sormak lazım. Gecen konustum ama benim eşim korkuyor o konuyu sormadım. Refakatçi olarak anne ve eşi alıyoruz dediler. Anneden kasıt eş ve bir kişi daha. Ziyaretçi kesinlikle yasak dediler
babyackgz Karsesi benim eşimde normale giremem diyor sezaryen olursa girermiş 😒 sormak lazım tekrardan